06 / 05 / 2024

Özyurtlar Residenceın yüzde 65i satıldı! 59 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özyurtlar Residenceın yüzde 65i satıldı! 59 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özyurtlar İnşaatın 20 gün önce satışa sunduğu en yeni projesi Özyurtlar Residence iş dünyasından ve yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Projede yer alan 459 konutun yüzde 65i satıldı. Özyurtlar Residenceda fiyatlar 59 bin liradan başlıyor



İnşaat sektöründe 21 yılı geride bırakan Özyurtlar İnşaatın, Gardencity l, ll, lll, Ntepe, Ntowers ve Nmerkezden sonra satışa sunduğu en yeni projesi Özyurtlar Residence hızla tükeniyor. 10 katlı üç blokta 459 konuttan oluşan Özyurtlar Residenceda fiyatlar 59 bin lira ile 89 bin lira arasında değişiyor. 12 Ekim Çarşamba günü satışa sunulan Özyurtlar Residenceın şuana kadar yüzde 65inin satıldığını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Beylikdüzünde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile Kaya Ramada Otelinin tam arkasında inşaa edilen proje Anadoluda yaşayan sanayici ve imalatçıların yanı sıra, yatırımcılardan büyük ilgi gördü dedi.

Anadoluda yaşayan işadamlarının fuar için İstanbula geldiklerinde otelde kalmak istemediğini belirten Tamer Özyurt, Bu nedenle Özyurtlar Residencea en büyük ilgiyi onlar gösterdi. Sonra yine Anadolunun farklı şehirlerinde yaşayan aileler İstanbulda üniversite okuyan çocukları için bizden daire aldılar. Bir de yatırımcılar Özyurtlar Residencedan daire almayı tercih etti. Çünkü bunlar da günlük ya da haftalık olarak fuara gelenlere dairelerini kiralayabilecek diye konuştu.

Özyurtlar Residencede bulunan konutların büyük ilgi gördüğünü ifade eden Tamer Özyurt, Bayrama kadar tüm evlerin satılacağını düşünüyorum. Her dönem prim yapacak bir projeden ev almak isteyenleri biran önce satış ofisimize bekliyoruz açıklamasında bulundu. Proje bittikten sonra ikinci el satışları ve kiralamaları da Özyurtlar Gayrimenkulün yapacağını söyleyen Özyurt, bu sayede hem gayrimenkulün değerinin düşmeyeceğini hem de bir standart geleceğini anlattı. 

Bu arada Özyurtlar İnşaat, Özyurtlar Residencedan ev almak isteyenlere iki farklı ödeme şekli sunuyor. Birinci seçenekte 12 ay taksitle hiç faiz ödemeden eve sahip olunabiliyor. İkinci ödeme seçeneğindeyse Özyurtlar Residencedan daire alanlara şirket bünyesinde 48 ay vade yapılıyor. Yapımına bu ay başlanan ve 2013 Haziranında sahiplerine teslim edilecek olan Özyurtlar Residence, 20 milyon dolara mal olacak. Özyurtlar Residenceda 459 konutun yanı sıra restoran, cafe ve market tarzı kuruluşlar için düşünülmüş 18 adet ticari birim de bulunuyor.  

444 40 27

http://www.ozyurtlar.com/OzyurtlarResidence.aspx

 


Geri Dön