29 / 04 / 2024

Özyurtların kampanyasına son 2 gün!

Özyurtların kampanyasına son 2 gün!

Özyurtlar İnşaat, iki gün sonra başlatacağı kampanyayla tüm gözleri üzerine çevirecek. Özyurtların 21inci yıl kampanyası çerçevesinde Esenyurtta inşa edilen Nmerkez, Ntowers, Ntepe ve Garden City  projelerinden ev almak isteyen müşterilere çok uygun ödeme



Özyurtlar İnşaat 21inci yılında, konut sahibi olmak isteyenleri sevindirecek. Şirket 27 Nisanda büyük bir kampanyaya başlayacak ve projelerinden ev almak isteyen müşterilere çok uygun ödeme alternatifleri sunacak. Kampanyanın başlamasına iki gün kaldı. Kampanyadan, Nmerkez, Ntowers, Ntepe ve Garden City projelerinden ev almak isteyen herkes yararlanabilecek.

1-Ntepe
Esenyurt'ta, Hadımköy Bahçeşehir yolunda inşa edilen Ntepe projesinde konutların dışında 45 adet iş alanı ve mağaza, konsept mağazalar, restoran, barlar, bankalar, kat arası japon bahçeleri, fitness, yürüyüş alanı, Ntepe bulvarı, güvenlik, otopark ve çocuk oyun alanları yer alacak.
Ntepe projesinde Avrupa standartlarında sağlam yapı malzemeleri ve ısı yönetmeliklerine uygun yalıtım, modern estetik anlayışa göre tasarlanmış temel mobilyalar ile birleştirildi. Fonksiyonelliğin ön planda olduğu konut planlaması ve temel dekorasyon öğelerinde minimal anlayış esas alındı. Bahçeşehir merkezine 1 kilometre mesafede bulunan Ntepe, Migrosa 500 metre, anayollara 800 metre, Atatürk Havalimanına ise 25 kilometre mesafede inşa ediliyor.
Ntepe'de 14. ve 19. katlarda Japon bahçeleri yer alıyor. Bu Japon bahçelerinin içinde fitness salonu bulunuyor.Ntepe, toplam 10 bin 200 metrekare alana kuruluyor. Toplam inşaat alanı 70 bin metrekare olan projede 20 bin metrekarelik de ticari alan yer alıyor.
Temeli 2010 yılının Ocak ayında atılan Ntepe'de teslimler önümüzdeki eylül ayında yapılacak. Ntepe, zemin üstü 27 ve zemin üstü 12 katlı binalardan meydana geliyor. Projedeki toplam bağımsız bölüm sayısı ise 495.

2-Garden City
400 konuttan oluşan Garden City 3 projesinde teslimlerin 2011'in 11'nci ayında başlaması hedefleniyor. Mimar Erdem İskender imzalı Garden City projesi Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Garden City 1 ve 270 konuttan oluşan Garden City 2´nin büyük ilgi görmesi ve kısa sürede satılması üzerine Özyurtlar İnşaat Garden City 3´ün yapımına 2009 yılının Aralık başladı. Projenin ilk etabında yaşam 2009 yılının Eylül ayında başladı.
Garden City projesi 320 konuttan oluşuyor. Toplam 10 bin metrekarelik alana kurulan Garden City projesinin inşaat alanı 45 bin metrekare olarak belirlendi. Projede ayrıca bin 400 metrekarelik ticari alan bulunuyor. Projenin satılabilir alanı ise 35 bin metrekare. Garden City 3 projesi Atatürk Havalimanı'na 25 kilometre, TEM'e 800 metre, E-5'e ise bir kilometre mesafede inşa ediliyor.

3-Ntowers
Her metrekaresi konfor gözetilerek inşa edilen Ntowers Konutları, yemyeşil bir doğanın içinde, geniş sosyal alanlarıyla, eşsiz bir yaşam vaat ediyor.  Ntowersda sizin ve ailenizin ihtiyacına göre; 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. İşlevselliğin ön plana çıkarıldığı dairelerde, 1+1 seçeneklerinde dahi ferah ve geniş bir yaşam alanı yaratılıyor.Ntowersda mimari estetikle buluşuyor. Her detayın titizlikle planlandığı Ntowers Konutlarında gerek daire içleri, gerekse yaşam alanları göze ve ruha hitap eden estetik detaylarla şekilleniyor.
Ntowersda sizin ve ailenizin güvenliği için 24 saat güvenlik birimleri hizmet veriyor. Ayrıca acil durumlar için, Ntowers bünyesinde sizlere 24 saat ücretsiz olarak sağlık hizmeti veriliyor. Bölge merkezlerine güvenle ulaşabilmeniz içinse, Ntowers servisleri hazır bekliyor.
Ntowersda yer alan sosyal alanlar sayesinde eski komşuluklar yeniden canlanıyor. Gerek komşularınızla, gerekse sizi ziyarete gelen misafirlerinizle birlikte yararlanabileceğiniz; restaurantlar ve bistro cafe keyifli sohbetlerinize ev sahipliği yapmak için sabırsızlanıyor. Üstelik açık ve kapalı otoparklarınız sayesinde ne siz ne de misafirleriniz park sorunu yaşamıyor.
Ntowers çocuklar için adeta bir cennet. Çocuklar Ntowersda binalar içinde kapalı kalmaktan kurtuluyor. Yüzde 75i yeşil alana ayrılmış sitelerinde özgürce oynayabiliyorlar. Onların doyasıya keyifli anlar geçirmeleri için bir çocuk oyun alanı da bulunuyor. Ntowers Çocuk Kulübü de düzenli olarak onlar için aktiviteler planlıyor. Ntowersda küçük çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir kreş de bulunuyor.
30 katlı 7 blok halinde inşa edilen Ntowers projesinin inşaat alanı 215 dönümü buluyor. Toplam 1680 konuttan meydana gelen NTowers projesinde ilk üç blok Aralık 2011'de teslim edilecek. Diğer blokların teslimi de bir yıl içerisinde yapılacak.

4- Nmerkez
Nmerkez projesi ise 24 katlı 6 bloktan oluşuyor.32 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen  N Merkez projesi 962 konut ile 173 mağaza ve dükkandan meydana geliyor.
211 bin metrekare inşaat alanına sahip olan NMerkez'in sosyal alanlarında açık havuz, otopark, fitness center, sauna ve yürüyüş parkurunun yer alıyor.  Nmerkez projesinin 2012 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

www.ozyurtlar.com

 0212 444 4 027

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön