28 / 04 / 2024

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarında yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarında yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Palladium Cadde Küçükyalı

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 



Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde yüzde 10 peşinat 363ay vade 1,99 vade farkıyaş satışlara devam ediyor. 

Anadolu Yakası’nın en büyük karma kullanımlı projelerinden biri olan ve Emlak Konut GYO ve  Tahincioğlu Gayrimenkul ortaklığıyla hayata geliştirilen Nidapark Küçükyalı içerisinde bulunan mağazalarında geliştirilen, günlük iş ve ev güzergahında tüm ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardımcı olacak. 

Kira geliri elde etmek isteyen yatırımcılar ve büyümek isteyen işletmeler için büyük bir fırsat sağlayan Palladium Cadde Alışveriş mağazaları 50 bin komşuya, çevresiyle birlikte 1.5 milyon potansiyel müşteriye sahiptir. 

Toplamda 220 adet dükkanın satışlarının devam ettiği projede, Tahincioğlu ayrıcalığı ile geliştirilen ödeme modelinde yüzde 10 peşinat ve 1,99 vade farkıyla 36 aylık taksit fırsatı sunuluyor. 

 Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarında yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

PALLADIUM CADDE KÜÇÜKYALI NEREDE?

E-5 Karayoluna ve metroya direkt bağlantısı olan proje hem yaşayanlara hem de çevre sakinlerine ulaşımda büyük kolaylık sağlıyor. Aynı zamanda projenin E-5 Karayolu yan yolu üzerinde olması, Bostancı İskelesi’ne 3 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanına 15 dakika uzaklıkta yer alması birçok lokasyona da kolay erişim imkânı yaratıyor. 

PALLADIUM CADDE KÜÇÜKYALI MAĞAZA FİYATLARI NE KADAR? 25 OCAK 2024!

Fiyatlar satış ofislerinden öğremilmektedir. Detaylı bilgi için satış ofislerini ziyaret edebilirsiniz. Söz konusu proje şu anda yapım aşamasında olup, teslimlerin 36 ay sonra yapılması planlanıyor. 


WEB: https://www.tahincioglu.com

TEL:444  48 46

Palladium Alışveriş Sokağı Mağazaları Satışta! Yüzde 10 taksitli peşinat, 36 Ay 1,59 vade farkı!

İsra Holding, Kayaşehir Palladium’u Ziraat GYO'dan satın aldı! 

projeye sor



Geri Dön