02 / 05 / 2024

Palladium Tower ne zaman açılacak?

Palladium Tower ne zaman açılacak?

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Palladium Tower

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Palladium Tower ne zaman açılacak sorusuna 24 Eylül Çarşamba günü cevabı veriliyor. Proje, Ataşehir'deki Palladium AVM'nin tam karşısında konumlanıyor...



İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde hayata geçirilen  Palladium Tower  ne zaman açılacak sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim.


Açılışı dahi bellek olarak isimlendirilen Stephen Wiltshire'ın resim etkinliği ile gerçekleşecek olan Palladium Tower Ataşehir projesi, Palladium AVM'nin hemen karşısında konumlanıyor. 


Stephen Wiltshire İstanbul'u Resmet etkinliği kapsamında 28 Eylül gününe kadar Palladium AVM Cam Küre içerisinde 12.00 - 19.00 saatleri arasında canlı çizim yapacak.


Stephen Wiltshire'ın çizdiği eserleri 10.00 - 22.00 saatleri arasında sergilenecek. Palladium Tower'ın toplam kiralanabilir alanı 55 bin metrekare olarak belirlendi. 


Palladium Tower ne zaman açılacak sorusuna önümüzdeki hafta cevabı veriliyor. Proje,  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından inşa ediliyor. 


Ataşehir Palladium Tower projesi lıkasyon olarak; Ataşehir Merkez'e 1 km, metrobüse 3 km, deniz otobüsü-vapur iskelesine 4 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 km mesafede yükseliyor. 


Toplam inşaat alanı 100 bin metrekare olarak belirlenen Palladium Tower ne zaman açılacak sorusuna yanıt olarak 24 Eylül Çarşamba günü deniliyor. 


Telefon: 444 4 846

Web Sitesi: www.palladiumtower.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön