18 / 05 / 2024

Palladium Tower arsa alanı ne kadar

Palladium Tower arsa alanı ne kadar

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Palladium Tower ne zaman açılacak sorusuna 24 Eylül Çarşamba günü cevabı veriliyor. Proje, Ataşehir'deki Palladium AVM'nin tam karşısında konumlanıyor...

Torun Tower'ın değeri 14 milyar TL'yi aştı! 

Torunlar GYO tarafından arsa değeri dahil olacak şekilde Torun Tower'ın 2023 yıl sonu değeri açıklandı. İşte o rakam...

NND 100 Tower Rezidans nerede?

37 bin 595 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen NND 100 Tower projesi Nanda Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki NND 100 Tower Rezidans nerede?

Nanda Yapı NND 100 Tower satış ofisi!

Nanda Yapı NND 100 Tower satış ofisi telefon numarası 0216 380 80 01 olarak belirlendi. İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen proje 37 bin 595 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Kartal NND 100 Tower iletişim!

Kartal NND 100 Tower iletişim için 0216 380 80 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Nanda Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 37 bin 595 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

NND 100 Tower Projesi!

NND 100 Tower Projesi Nanda Yapı imzasıyla 37 bin 595 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. NND 100 Tower Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor.

Kartal Çukurova Tower satış ofisi!

Kartal Çukurova Tower satış ofisi ile 0216 517 55 55 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplamda 253 adet daireden meydana gelen proje 7 bin 68 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Palladium Tower, LEED Gold Sertifikası aldı!

Palladium Tower, sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği alanında dünyanın en önemli sertifikası olan Leed Gold Sertifikası’nı çevresel, ekonomik ve sosyal pek çok kriteri sağlayarak almaya hak kazandı.

Spine Tower arsa sahiplerinden Soma Holding açıklaması!

Spine Tower arsa sahipleri ve kat malikleri Maslak’ta bulunan Spine Tower ile ilgili açıklama yaptılar. Yapılan açıklamalarda Spine Tower'ın Soma Holding'e ait olmadığı dile getirildi.

Spine Tower Soma Holding'e ait değil mi?

Soma faciası ile gündeme gelen Spine Tower'ın arsa sahipleri, bina sahipleri ve Spine Yönetim A.Ş'nin Soma Holding ile bir alakası bulunmadığını belirten Spine Yönetim konuyla ilgili açıklama yaptı, işte o açıklama...

Avcılar Allure Tower iletişim!

Avcılar Allure Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşan proje 9 bin 300 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.

Stephen Wiltshire'ın İstanbul resmi Tohum Otizm Vakfı'na bağışlandı!

Palladium Tower'ın açılışı nedeniyle Türkiye'ye gelen "dahi bellek" lakaplı İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire'ın beş günde resmettiği özel resim, Özcan Tahincioğlu tarafından Tohum Otizm Vakfı'na bağışlanmış.

Tahincioğlu'nda ofisin payı yüzde 80'e çıktı!

Nitelikli ofis projeleri üreten Tahincioğlu, bitirdiği Nidakule Göztepe, Nidakule Kozyatağı ve Palladium Tower'ın ardından Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent projelerine devam ediyor. Tahincioğlu'nun genel projeler içinde ofise ayırdığı pay yüzde 80'e ç

Tahincioğlu projelerindeki ofis payını yüzde 80'e çıkarttı!

Palladium Tower'ın ardından Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent projelerine devam eden Tahincioğlu'nun genel projeler içinde ofise ayırdığı pay yüzde 80'e çıktı. Projenin 2016 yılının 2. çeyreğinde tamamlanmasının öngörülüyor.

Palladium Tower arsa alanı ne kadar Haberi

Palladium Tower arsa alanı ne kadar

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde hayata geçirilen Palladium Tower ne zaman açılacak sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim.


Açılışı dahi bellek olarak isimlendirilen Stephen Wiltshire'ın resim etkinliği ile gerçekleşecek olan Palladium Tower Ataşehir projesi, Palladium AVM'nin hemen karşısında konumlanıyor. 


Stephen Wiltshire İstanbul'u Resmet etkinliği kapsamında 28 Eylül gününe kadar Palladium AVM Cam Küre içerisinde 12.00 - 19.00 saatleri arasında canlı çizim yapacak.


Stephen Wiltshire'ın çizdiği eserleri 10.00 - 22.00 saatleri arasında sergilenecek. Palladium Tower'ın toplam kiralanabilir alanı 55 bin metrekare olarak belirlendi. 


Palladium Tower ne zaman açılacak sorusuna önümüzdeki hafta cevabı veriliyor. Proje, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 


Ataşehir Palladium Tower projesi lıkasyon olarak; Ataşehir Merkez'e 1 km, metrobüse 3 km, deniz otobüsü-vapur iskelesine 4 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 km mesafede...