02 / 05 / 2024

Palmiye Grup, kredisiz ve kurasız ev sahibi yapıyor!

Palmiye Grup, kredisiz ve kurasız ev sahibi yapıyor!

İstanbul Palmiye Grup, kefilsiz, kredisiz, faizsiz ve kurasız satış yöntemiyle sektörde kendine önemli bir yer edindi



İstanbul Palmiye Grup Çerkezköy Kızılpınar'da yapımı devam eden İstanbul City projesinde yıllardır ev hayali kuranları 64 bin 900 liradan başlayan fiyatlarla, ev sahibi yapıyor. Kefilsiz, kredisiz, faizsiz ve kurasız satış yöntemiyle sektörde kendine önemli bir yer edinen İstanbul Palmiye Grup'un Satış Müdürü Selçuk Sukas, İstanbul City'i anlattı.

Neden Çerkezköy?

Bu bölgeye Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgelerinden biri kuruldu. Şu anda 500 civarında fabrika faaliyette. Önlarcasının da yapımı devam ediyor. Bu fabrikalarda şu anda 50 bini aşkın kişi çalışıyor, yerleşim birimindeki nüfus şu anda 200 bin kişiyi aşmış durumda, faaliyete geçecek fabrikalarla birlikte bu rakam organize sanayi bölgesinin yaranda 2013 yılında yolcu taşımaya başlayacak olan hızlı tren projesi ve Silivri' ye yapılması planlanan 3.havalimanı bölgenin yarınki fotoğrafını tamamen netleştirdi. Biz inşaatçılar bu bölgeye 'Küçük İstanbul' diyoruz. Buraya İstanbul ve Türkiye genelinden nüfus kaydı ve kayıyor. Yakın gelecekte bölge de 5 milyonluk bir nüfusun yaşaması planlanıyor.

Yeni bir İstanbul kuruluyor yani?

Evet, yeni bir İstanbul kuruluyor projeye İstanbul City ismini vermemizin nedeni de bu ve biz İstanbul Palmiye Grup olarak " İstanbul City " projesiyle bölgeye 40 milyar liralık bir yatırım yapıyoruz ve halkımızın projemize gösterdiği ilgi ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızı gösteriyor. Bölgenin geleceği çok parlak hızlı tren projesi sayesinde İstanbul - Çerkezköy arasının 25 dakikaya inecek olması bölgenin aynı zamanda İstanbul ile birleşeceği anlamına geliyor. Bir düşünün İstanbul içinde trafik yoğunluğundan bir semtten diğer bir semte bir saatte gidemezken, hızlı tren ile 25 dakikada hiç trafik çilesi çekmeden Çerkezköy' de olacaksınız.

Proje hakkında bilgi verir misiniz?

İstanbul City Projesi, 26 bin metrekarelik alana inşa ediliyor. Bunun 18 bin metrekaresi yeşil alan, sosyal aktivi-te ve otopark alanlan için ayrıldı. Proje 12 blok, 3 bin 300 metre kare alışveriş merkezi ve alışveriş merkezinin üzerine kurulacak sekizer katlı iki rezidan-ce kuleden oluşuyor. 650 dairenin yer aldığı proje; 24 saat güvenlik, 24 saat ambulans hizmeti, açık ve kapalı alanlarda kameralı takip sistemi, yarı olim-pik yüzme havuzu, süs havuzları, fitness, sauna, tenis kortu, basketbol futbol sahası, çocuk parkları, kreş, di lenme alanları  ile birlikte 3 bin 3 metrekare kapalı alışveriş merkezi bulunacak.

Daireler hakkında bilgi verir misiniz?

4+1 daireler 58 ve 83 metrekare, 2+1 d ireler; 106, 113, 116 ve 118 metreka 3+1 daireler; 124, 129, 133, 136 ve 1 metrekare ve 5+1 çatı dubleksleri ise 2 ile 231 metrekare büyüklüğünde olacak.

Fiyatları nedir?

Nakit ödemelerde, 2+1 dairelerin fiyatları 64 bin ile 74 bin lira arasında 3+1 dairelerin fiyatları 76 bin lira: 91 bin lira arasında, 5+1'ler ise 130 bin lira ile 147 bin lira arasında olacak. Bu daireleri müşterilerimizi bankaya göndermeden, kefilsiz, faizsiz ve kurasız, 15 bin liradan başlayan peşinatlarla ve aylık 260 TL'den başlayan tasitlerle satıyoruz. Müşterilerimize 96 ay vade imkanı sunuyoruz. Her bütçeye uygun ödeme tablolarımız mevcut. Müşterilerimize özel ödeme tabloları da oluşturuyoruz. İstanbul City'den daire almamak çok güç diyebiliriz. Birkaç ay içinde müşterilerize daha uygun fiyatlarla 1+1 ve 2+1 sunarak bir süpriz de yapacağız bizi izlemeye devam etsinler.

Daireleri ne zaman teslim etmeyi düşünüyorsunuz?

1.etapta 2010 Aralık ayında tapuları vereceğiz. 2011'i Aralık ayında ise daireleri teslim edeceğiz. 2. etapta da 2012 Aralık ayında tapuları verip 2013 Aralık ayında daireleri teslim edeceğiz.

Banka kredisiz bir sistem daha önce hic uygulandı mı?

Biz 1993 yılından beri inşaat sektöründe olan bir firmayız ve bu işe başladığımız günden beri aynı sistemi uyguluyoruz ve çok iyi işlediği içinde bu sistemle devam etmeyi düşünüyoruz.

Daha önce kaç daire yaptınız?

1000 üzerinde daire yapıp sahiplerine teslim ettik. Daha önce yaptığımız projeler 150 ve 200'er dairelik projelerdi. Bu şimdiye kadar yaptığımız işlerin en büyüğü. Bu projenin akabinde yine aynı bölgede 2000 dairelik bir projeyi hayata geçirmek için de şu anda istişarelerimizi yapıyoruz.

Okuyucularımıza son olarak neler söylemek istersiniz ?

Gerek kirada oturan 'artık bir daire sahibi olmak istiyorum' diyenleri gerekse çok iyi kazandıracak bir yatırım yapmak istiyorum diyenleri 4.Levent'te ki satış ofisimize bekliyoruz. Aync'a haftanın 7 günü çalışıyoruz ve her müşterimize özel araç ve şoför tahsis ederek şantiye alanını ve bölgeyi gezmelerini görmelerini sağlıyoruz.
Zaman İnşaat Emlak


 

 


Geri Dön