06 / 05 / 2024

Palmiye Park Sole'nin temelleri atıldı!

Palmiye Park Sole'nin temelleri atıldı!

CDS Yapı ve Ege Yapı ortak girişimi olarak tasarlanan ve 6 bin 600 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek ve 3 blokta toplam 77 daireden oluşacak projenin Ekim 2015'te tamamlanması planlanıyor





CDS Yapı ve Ege Yapı ortak girişimi olarak tasarlanan Palmiye Park Sole'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. İzmir'in en değerli bölgelerinden Mavişehir'e komşu konumuyla dikkat çeken projenin 2015 yılının Ekim ayında tamamlanması planlanıyor. 6 bin 600 metrekarelik arsa üzernde yükselecek Palmiye Park Sole'nin 3 blokta toplam 77 daireden oluşacağını dile getiren CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, "Büyük sitelerin yoğunluğundan sıkılan, komşularını tanıyabilecek nitelikte ama site olmanın ekonomik yararını da yaşamak isteyenler için projelendirdiğimiz Sole, daha özel ve daha güzeli arayanlar için tasarlandı" dedi.


Fark yaratıyor

Dağıstan, bütün dairelerin güneş aldığı, modern ve ferah mimari tasarımıyla fark yaratan projenin Karşıyaka'nın yenilenen yüzünün en güzel örneklerinden olduğunu söyledi. Dağıstan, sözlerine şöyle devam etti: "Her dairenin güneş almasına özellikle önem verdik ve bu sebeple de projenin adını Sole koyduk. Ulaşılabilir fiyatlarda 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu güvenlikli site konseptinde, havuzlu, modern bir yaşam alanı projelendirdik ve hızla inşaata başlıyoruz. İnşaat kalitesi kadar perde kapattırmayan konumumuz ve sosyal tesisleriyle de yeni bir cazibe merkezi yarattık. Eski ve yeni müşterilerimiz ile yeni projeden beklentileri üzerine bir anket gerçekleştirdik. Verilen yanıtlardan yola çıkarak; Sole'de yarı açık mutfaklı ve ebeveyn banyolu 2+1 ve 2 balkonlu, giyinme ve çamaşır odalı 3+1 dairelere yer verdik. Genç ve emekli aileler olduğu kadar yatırım amacıyla konut arayanların da tercihi oluyoruz"


Kolay ulaşım

Palmiye Park Sole, Mavişehir metro istasyonu ve  İzmir  Çevre Yolu gibi önemli ulaşım hatlarına yakın, Piri Reis ve Karşıyaka Anadolu Lisesi gibi önemli okullara komşu bir konumda bulunuyor. Ayrıca Karşıyaka Devlet Hastanesi ve Kent Hastanesi'ne de oldukça yakın. 

Palmiye Park Sole'de 2+1 daireler 190 bin TL'den, 3+1 daireler 263 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Projede anlaşmalı bankalar aracılığı ile yüzde 1 peşinat ve ilk sene sıfır taksit ile 120 aya kadar vadeli kredilendirme fırsatı sunuluyor.


Yeni Asır


Geri Dön