28 / 04 / 2024

Palmiye Park Teras'ta 125 bin liraya 1+1! Yaşam başladı!

Palmiye Park Teras'ta 125 bin liraya 1+1! Yaşam başladı!

Firma: CDS ve Ege Yapı

Proje: Palmiye Park Teras

İzmir’in en çok yatırım alan bölgelerinden Esentepe, Çiğli’de inşa edilen Palmiye Park Teras projesinde ev sahipleri taşınmaya başladı. Palmiye Park Teras'ta fiyatlar 125 bin liradan başlıyor...



İzmir’in en hızlı değer kazanan ve deprem güvenliği en yüksek bölgelerinden Çiğli-Esentepe’de inşaatı tamamlanan Palmiye Park Teras, toplam 136 daireden oluşuyor. 


10 bin 469 metrekare arsa üzerinde hayat bulan Palmiye Park Teras’ta  1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri, yüzme havuzu, otopark, yıldız terası, fitness, bilardo, masa tenisi, pilates odası, çocuk oyun sahası, kütüphane gibi zengin sosyal alanlar sunuluyor.


Son dairelerin satışta olduğu Palmiye Park Teras’ta 1+1 daireler 125.000 TL’den başlıyor. Gediz Üniversitesi ve Katip Çelebi Üniversitesi’ne en yakın güvenlikli site olması özellikle 1+1 ve 2+1 daireleri yatırımcılar için cazip kı


Projenin ardında CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi’nin imzası var. İzmir’de inşaat sektöründe deneyim ve güveni temsil  eden Veryeri ve Dağıstan ortaklığı, Palmiye Park Gaziemir ve Zirvekent’ten sonra yeni projeleri arasına Teras’ı ekledi.  


CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi adına açıklama yapan CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, bütün dairelerin deniz manzaralı olduğu, modern mimari tasarımıyla fark yaratan projenin Çiğli’nin değişen yüzünün en güzel örneklerinden olduğunu söylüyor. Dağıstan, sözlerine şöyle devam ediyor:  “Ulaşılabilir fiyatlarda 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu güvenlikli site konseptinde, havuzlu, modern bir yaşam alanı projelendirdik ve hızla tamamladık. İnşaat kalitesi kadar komşusu olduğu 10.000 metrekarelik park, perde kapattırmayan deniz manzarası ve sosyal tesisleriyle de yeni bir cazibe merkezi yarattık. Evlerin tasarım aşamasında, diğer projelerimizdeki ev sahiplerinin yorumları da bize yol gösterici oldu. Yaklaşık 5 bin kişiyle yeni projeden beklentileri üzerine bir anket gerçekleştirdik. Verilen yanıtlardan yola çıkarak; Teras’ta büyük salonlu 1+1, ebeveyn banyolu 2+1 ve 3 balkonlu 3+1 dairelere yer verdik. Genç ve emekli aileler olduğu kadar yatırım amacıyla konut arayanların da tercihi olmaktayız.”


Telefon: 0232 462 50 60

Web: www.palmiyepark.com


projeye sor



Geri Dön