05 / 05 / 2024

Palmiye Park Zirvekent'te 87 bin TL'ye!

Palmiye Park Zirvekent'te 87 bin TL'ye!

Gaziemir’de ilk güvenlikli siteyi inşa eden Ege Yapı ve CDS Yapı ortaklığı, Palmiye Park’ın yeni projelerinde de farklılaşmayı sürdürüyor...



2010 Ekim’de temeli atılan ve hızla yükselen Palmiye Park Zirvekent de Çiğli’nin ilk güvenlikli sitesi. İzmir'in en hızlı değer kazanan, deprem güvenliği en yüksek zeminine sahip bölgesi Çiğli-Egekent'te inşa edilen Palmiye Park Zirvekent’teki tüm daireler deniz manzarasına sahip.

Egekent son durak otobüs, minibüs durağına 100 metre yakınlıkta ve 15.000 metrekarelik yemyeşil bir parka komşu olan Zirvekent, İzmir'de çoğunluğu 1+1 ve 2+1  dairelerden oluşan ilk proje. Konforlu bir yaşamın yanı sıra kârlı bir yatırım fırsatı da sunan Zirvekent’te 7’şer katlı 4 blokta toplam 147 daire yer alıyor. Çocuk parkı, kütüphane ve hobi salonlarının bulunduğu Palmiye Park Zirvekent’te teleskoplu yıldız terası ve manzara bahçesi de dikkat çekiyor.

Ege Yapı ve CDS Yapı ortaklığında yükselen Palmiye Park Zirvekent’in merkezi konumuna ve Çiğli’nin değerlenme potansiyeline dikkat çeken CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, “Yemyeşil bahçenizin kapısından Atatürk Organize'ye 5 dakika, Karşıyaka'ya 15 dakika, Bornova'ya 20 dakika, Tansaş, Kipa ve Metro alışveriş merkezlerine yürüyüş mesafesi kadar yakındasınız. Diğer semtlere göre Çiğli’yi değerlendirdiğinizde aynı kalitede en ekonomik evi Çiğli’de bulabilirsiniz. Otobüs, minibüs, metro ve çevre yolu bağlantısı çok rahat. Rakımdan dolayı havası çok temiz, doğalgaz dahil tüm altyapıları mevcut. Semtin genelinde yüksek kat ve az emsal nedeniyle ferah bir yapılaşma hakim. Tüm bu özellikleriyle Çiğli, şehrin kuzeyinin yıldızı konumunda” diyor. Yatırımcılar ve yaşama amacıyla burada ev sahibi olmayı düşünenler için ödeme koşullarında cazip fırsatlar sunan Zirvekent’te 1+1 daireler, ayda 490 TL’den başlayan taksitlerle, 2+1’ler ise ayda 700 TL’den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor. 1+1’lerin fiyatları 87 bin ile 95 bin TL aralığında. 2+1 daireler 120 bin TL ile 139 bin TL, 3+1 daireler ise 148 bin TL ile 160 bin TL aralığında satılıyor.

www.palmiyepark.com
 0 (232) 462 50 60


Geri Dön