05 / 05 / 2024

Panavia Suites nerede?

 Panavia Suites nerede?

Firma: Panaroma Grup

Proje: Pana Via Suites

Pana Via Suites projesi İstinye’de yaşama geçiriliyor. Projede daire satışları başladı!



Pana Via Suites projesi  Panaroma Grup  tarafından İstinye’de inşa ediliyor. Darüşşafaka Caddesi’nde yer alan  Pana Via Suites  projesi 5 blokta 60 konuttan meydana geliyor. 


İstanbul’un en güzel koylarından birinde bulunan İstinye, seçkin sakinleri ve ayrıcalıklı konumuyla göze çarpıyor. İstinye bugün birçok yeni yaşam alanı, iş dünyasına yakınlığı ve ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor. Bozulmamış doğası ve kendine özgü atmosferiyle geçmişine sahip çıkan İstinye’de muhteşem bir koy manzarası var… 

İstinye Park Alışveriş Merkezi’ne yakın konumda bulunan Pana Via Suites projesinin çevresinde eğitim kurumları da bulunuyor.


Pana Via projesinde yeşil alan ve sosyal alan büyüklüğü 5 bin 500 metrekareyi buluyor. Pana Via’ya ait İstinye Koyu’nda demirli ve İstinye Park’a shuttle’ı olan tekne, şaraplarınız için özel kav imkanı, Boğaz manzarasıyla uyumlu yeşil alanlar, güvenlik ve concierge hizmeti, kafe, bar, kapalı çocuk oyun alanları, kapalı garaj ve az kullanılan eşyalar için depo yer alıyor. 


Pana Via Suites projesinde fitness salonu, açık yüzme havuzu, tırmanma duvarı, sauna, jakuzi, buhar odası, basketbol sahası, özel güneşlenme terası bulunuyor. 


İstinye Mah. Darüşşafaka Cad. No.45/1 İstinye - Sarıyer - İSTANBUL

T.+90(212) 323 1010 - F.+90(212) 323 2211

http://www.panaromagrup.com

http://www.panaviasuites.com/test/anasayfa.html

Nagihan Arat



projeye sor



Geri Dön