18 / 05 / 2024

pana via suits nerede

pana via suits nerede

Pana Via Suites projesi İstinye’de yaşama geçiriliyor. Projede daire satışları başladı!

Via Twins projesinde avantajlar Mart sonuna kadar sürecek!

Bayraktar İnşaat 'ın ' Business Class ' konseptiyle Ankara'da hayata geçirdiği Via Twins projesinin lansmanında, iş dünyasının yoğun ilgisiyle karşılaşıldı.

Pana Yapı, Selimoğlu Group'un yüzde 48 hissesine talip oldu!

Brooklyn Park, Brooklyn Life, Çengelköy Park Evleri, Kartal Eagle, Bağdat Caddesi’nde 6 farklı, Çeşme’de çok sayıda projeye imzasını atan Selimoğlu Group hisselerinin yüzde 48’sine, Arap yatırımcı ve Pana Yapı talip oldu.

Söğütözü Via Twins projesi iş adamlarına tanıtıldı!

Bayraktar İnşaat'ın Söğütözü'nde yer alan Via Twins Projesi, 12 saat süren lansman ile basına tanıtıldı. Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, açıklamalarda bulundu.

Via Twins’te lansmana özel kampanya için son 20 gün!

Başkentte Söğütözü’nde yükselen ayrıcalıklı ofis konforuyla iş dünyasının gözdesi haline gelen Via Twins’te lansmana özel avantajlı satışlar Mart ayı sonuna kadar sürecek.

Ankara Via Twins satışta! Fiyatlar 460 bin TL'den başlıyor!

Başkent iş dünyası, havaalanından 27 km uzakta CIP Lounge konforunda buluştu. Bayraktar İnşaat’ın Via Twins Projesi iş dünyası ve basına “Business Class” lansmanla tanıtıldı.

Ankara Via Twins ofisleri lansmanı 11 Mart'ta!

Bayraktar İnşaat, “Business Class” konforundaki ofisleri Başkentte iş dünyasının hizmetine sundu.Ankara’nın en gözde lokasyonundaki A+ Via Twins ofisleri lansmana özel fiyatlar ve hemen teslim fırsatlarıyla satışta.

Via Properties'in gala gecesi perakende zirvesine dönüştü!

Via Properties 2015 projeleri tanıtım Gala Gecesi 10 Ocak Cumartesi akşamı Crowne Plaza İstanbul Asia'da düzenlendi. Geceye iş dünyasının ünlü isimleri katıldı. Tanıtım gecesi adet perakende zirvesine dönüştü.

Via Life Residence'ta 1+1'ler 46 bin Euro! Yeni proje!

Antalya Konyaaltı'nda inşa edilen Via Life Residence projesi hızla yükseliyor. Toplam 2 bloktan oluşacak olan Via Life Residence'ta 1+1'den 3+1'e kadar dubleks daireler yer alıyor.

Apartist 12 Suits Levent!

Apartist Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Apartist 12 Suits Levent konut projesinde daire fiyatları 250 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Apartist Levent 12 Suits satış ofisi!

İstanbul Avrupa Yakası Levent'te inşa edilen Apartist Levent 12 Suits projesi toplamda 10 adet daireden meydana geliyor. Apartist Levent 12 Suits satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde mevcut.

Apartist Levent 12 Suits fiyat!

Apartist Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Apartist Levent 12 Suits Evleri 8 adet 1+1 ve 2 adet 2+1 dairelerden oluşuyor. Apartist Levent 12 Suits fiyat listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Apartist Levent 12 Suits nerede?

Apartist Levent 12 Suits konut projesi 200 metrekare alanda 5 katlı tek blok olarak olarak inşa ediliyor. Proje 800 bin metrekare inşaat alanına sahip. Peki Apartist Levent 12 Suits nerede?

Apartist Levent 12 Suits'te fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Kanyon'a 500 metre yakınlıkta yükselen Apartist Levent 12 Suits projesinde fiyatlar 250 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiyor. Apartist Levent 12 Suits projesinde aidat ödemesi 100 TL olacak...

pana via suits nerede Haberi

pana via suits nerede

Pana Via Suites projesi Panaroma Grup tarafından İstinye’de inşa ediliyor. Darüşşafaka Caddesi’nde yer alan Pana Via Suites projesi 5 blokta 60 konuttan meydana geliyor. 


İstanbul’un en güzel koylarından birinde bulunan İstinye, seçkin sakinleri ve ayrıcalıklı konumuyla göze çarpıyor. İstinye bugün birçok yeni yaşam alanı, iş dünyasına yakınlığı ve ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor. Bozulmamış doğası ve kendine özgü atmosferiyle geçmişine sahip çıkan İstinye’de muhteşem bir koy manzarası var… 

İstinye Park Alışveriş Merkezi’ne yakın konumda bulunan Pana Via Suites projesinin çevresinde eğitim kurumları da bulunuyor.


Pana Via projesinde yeşil alan ve sosyal alan büyüklüğü 5 bin 500 metrekareyi buluyor. Pana Via’ya ait İstinye Koyu’nda demirli ve İstinye Park’a shuttle’ı olan tekne, şaraplarınız için özel kav imkanı, Boğaz manzarasıyla uyumlu yeşil alanlar, güvenlik ve...