27 / 04 / 2024

Via Twins’te lansmana özel kampanya için son 20 gün!

Via Twins’te lansmana özel kampanya için son 20 gün!

Başkentte Söğütözü’nde yükselen ayrıcalıklı ofis konforuyla iş dünyasının gözdesi haline gelen Via Twins’te lansmana özel avantajlı satışlar Mart ayı sonuna kadar sürecek.



Projenin yüzde 20 olan kapalı satış hedefi şimdiden tutturuldu.


Bayraktar İnşaat’ın ‘Business Class’ konseptiyle gerçekleştirilen Via Twins Projesi’nin lansmanında, iş dünyası yüzde 35 kazanç ve hemen teslim avantajıyla satılan ofislere yoğun ilgi gösterdi. Projenin yüzde 20 olan kapalı satış hedefi ilk günden tutturuldu Sabah saat 11.00’de başlayan ve gece saat 23.00’e kadar süren 12 saatlik VIP lansmanda konuklar, Boeing 737 uçak simülatörü ile uçuş serüveni yaşadı.


Via Twins’te lansmana özel fiyat avantajı Mart ayı sonuna kadar devam edecek. Yine bu süreçte kiralamada da avantajlı fiyatlar uygulanacak.


Lansmanda proje hakkında bilgi veren Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, Ankara’da ofis ihtiyacını çözmek için geliştirdikleri bir ayrıcalıklı projeyi daha iş dünyasıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ankara’da çoğunlukla konuttan bozma, yatak odasının toplantı odası olarak kullanıldığı ofislerde çalışıldığını hatırlatan Mehmet Bayraktar, “Ankara’nın en prestijli iş merkezi olmasını öngördüğümüz Via Twins Projesini, her ayrıntısıyla iş yaşamındaki güvenlik ve profesyonellik anlayışına uygun olarak gerçekleştirdik. Ankara’da konfor ve prestij arayan iş dünyasının temsilcilerini Via Twins’e davet ediyoruz. Via Twins, hemen taşınma fırsatı ve esnek ödeme seçenekleriyle en doğru yatırım kararlarından biri olacak” dedi.


Via Twins’in ilk 10 katı uluslararası bir oteller zincirine de ev sahipliği yapacağını vurgulayan Mehmet Bayraktar, Hilton Via Residence için görüşmelerde son aşamaya gelindiğini açıkladı.


METROYA 300 METRE


Başkentin gelişen ve merkeze yakın bölgesi Söğütözü’nde yükselen Via Twins, en çok ziyaret edilen AVM’leri, en çok tercih edilen iş merkezleri, en iyi hastaneleri ve 5 yıldızlı otellerinin hemen yanı başında yer alıyor. İş merkezinin metroya uzaklığı sadece 300 metre. Yine şehirlerarası otobüs terminaline (AŞTİ) yaklaşık 1 kilometre, tren garına 4,5 kilometre, havaalanına ise 27 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


33 katlı 2 kule ve kuleleri birbirine bağlağan bir bloktan oluşan Via Twins’te 66 ila 193 metrekare aralığında kullanım alanlarına sahip toplam 200 adet A+ ofis bulunuyor. İstendiğinde tam kat ofis avantajıyla 800 metrekarelik bir çalışma alanına ulaşılabiliyor. Ofis fiyatları 460 bin ila 1.3 milyon TL aralığında değişiyor.


Via Twins’te lansmana özel kampanya için son 20 gün!


KOLONLA BÖLÜNMEYEN OFİSLER


Via Twins, her ayrıntısıyla iş yaşamındaki güvenlik ve profesyonellik anlayışına uygun olarak inşa edildi. Via Twins; toplamda 200 adet, 25 metre derinliğinde ve 80 cm çapında kazıklarla güçlendirilmiş radye temel sistemi üzerine C 35 beton sınıfı ile inşaa edildi. Deprem yönetmeliğinin çok üzerinde güvenlikli bir bina olarak tasarlandı. Binalarda kullanım alanlarını sınırlayan kolonlar Via Twins’te dış kısımlara yerleştirildi. Böylelikle ofis alanları kolonlarla bölünmeyerek en verimli hale getirildi. Yüksek standartlardaki ofislerin her biri akıllı bina otomasyon sistemleriyle donatıldı. Bina içerisine 250 adet güvenlik kamerası yerleştirildi, kartlı güvenlik sistemlerinin alt yapıları kuruldu. Binaya ait 548 kapalı, 131 açık ve 53 misafir olmak üzere toplam 732 araçlık otopark da bulunuyor.


Via Twins’te lansmana özel kampanya için son 20 gün!


YEŞİL ENERJİ


Yeşil enerji modelleri kullanılan binada, aynı anda hem ısıtma hem de soğutma sisteminin çalıştırılabileceği dört borulu fun-coil sistemi kuruldu. Maksimum seviyede enerji tasarrufu sağlayan Water Source Heat Pump sistemi kullanıldı. Binanın dış cephe camları, güneş ışınlarını kırıcı özelliği ile enerji tasarruflu olarak imal edildi ve yurtdışından özel olarak ithal edildi. Binada, Türkiye’de ilk defa kullanılan, yüzde 60 daha etkin güneş kontrolü yaparak ısıtma ve soğutma masraflarından tasarruf sağlayan Guardian Sunguard High Performence Bright Green 40/29 camlar kullanıldı. Söz konusu camlar, içeriden dışarıya bakıldığında doğala en yakın şeffaflık algısı sağlayarak çalışma ortamındaki verimsizliğin ve mutsuzluğun azaltılmasına yardımcı olurken, ışık kırılmasıyla çalışan metal temelli yapısı sayesinde ise dışarıdan bakıldığında güneşli havada parlak, yeşil bir renk yansıtarak adeta doğa ile birlikte yaşayan bir cephe yaratıyor. Yine çevre sulamada geri dönüşümlü yağmur suyu kullanımı için gerekli sistemler oluşturuldu. Ofislerde klima ve havalandırma sistemleri ise kişi başı asgari taze hava ihtiyacına göre projelendirildi.


VIP AYRICALIKLAR



Projede Business Class konforu, VIP ayrıcalıklarla desteklendi. İkiz kulelerin her birinde acil durumlarda kullanıma açık birer helikopter pisti yer alırken, bina girişinde 160 metrekarelik şık karşılama lobisi, ana girişin dışında VIP girişi oluşturuldu. Ortak alanlar ve hizmetler profesyonel hizmet ve ofis kullanıcılarına zaman kazandıracak şekilde tasarlandı. Call center, 7/24 güvenlik hizmeti, teknik servis, genel temizlik ve benzeri birçok özel hizmetin bulunduğu Via Twins’te araç kiralama, şoförlü transfer hizmeti, otel rezervasyonu, vale hizmeti, kuru temizleme ve terzi, sekreter, catering, araç yıkama ve bakımı, concierge gibi hizmetler de unutulmadı.



Yangını erken ve kat bazında fark eden yangın sistemlerinin yanısıra uluslar arası yangın pompaları, 120 dakika yangına dayanıklı panik kapılar kullanıldı. Yangın merpenlerinde basınçlandırma, kat hollerinde duman emiş, otoparklarda karbonmonoksit tahliye sistemi bulunuyor. Binada 4 adet full beslemeli jenaratör sistemi kuruldu. Telekom ve uydu tesisatının yanısıra fiber optik kablo altyapısı ile hızlı ve güvenilir internet erişimi için bütün koşullar oluşturuldu. Via Twins’te full programlanabilir özellikte 4 normal ve 1 adet acil durum asansörü mevcut.


Bayraktar İnşaat’ın ofis projeleri arasından ihtiyaçlarına en uygun tercihi yapmak isteyenler Via Ofis Dünyası portalında projeleri inceleyebilirler.


Geri Dön