28 / 04 / 2024

Panaroma Grup Panaroma Home satış ofisi!

Panaroma Grup Panaroma Home satış ofisi!

Firma: Panaroma Grup

Proje: Panaroma Home

Panaroma Grup Panaroma Home satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 323 01 02 olarak bildiriliyor. Projede anahtar teslimlerinin 2014 Ağustos ayında yapılması planlanıyor...



Panaroma Grup  Panaroma Home  satış ofisi iletişim bilgilerini paylaşmadan önce proje hakkında genel bilgi verelim.

Panaroma Home projesi Avrupa yakasında sarıyer ilçesinde hayata geçiriliyor.  Panaroma Grup  imzasıyla yükselen Sarıyer Panaroma Home projesi 5 bin 600 metrekare arsa alanına yayılıyor.

Panaroma Home Sarıyer projesi 154 daireden meydana geliyor. Proje içerisinde konutların yanı sıra  dinlenme alanları, buhar odaları, kapalı otopark, sauna, fitness merkezi gibi alanlar da mevcut.


Panaroma Homa Sarıyer fiyatları 120 bin dolar ile 226 bin dolar arasında değişiyor. Satılık konut fiyatları için daha fazla bilgiye Panaroma Grup Panaroma Home satış ofisi ile iletişime geçerek ulaşabilirsiniz.

Ağustos 2014 tarihinde anahtar teslimlerinin yapılması planlanan Panaroma Homa Sarıyer'de konut tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, çatı ve bahçe dubleks olarak tasarlandı. Proje ödeme koşullarına göre yüzde 50 peşinat sonrasında banka kredisiyle vadelendirme imkanı bulunuyor.


Sarıyer Panaroma Home nerede?


Sarıyer panaroma Home ulaşım: İstinye Mah. Darüşşafaka Cad. Seba Center İş Merkezi No: 45/1 Sarıyer - İstanbul

Sarıyer Panaroma Home iletişim:


Panaroma Grup Panaroma Home satış ofisi!

Telefon: (0212) 323 01 02
Web Adresi: www.panaromahome.com
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön