29 / 04 / 2024

Sarıyer Panaroma Home satılık!

Sarıyer Panaroma Home satılık!

Firma: Panaroma Grup

Proje: Panaroma Home

Panaroma Grup girişimi ile yükselen Sarıyer Panaroma Home satılık konut fiyatları minimum olarak 225 bin liradan başlıyor...




5 bin 600 metrekare olarak belirlenen arsa alanı üzerinde hayata geçirilen  Panaroma Home  projesi lokasyon itibariyle İstanbul'un Sarıyer bölgesinde yükseliyor. Sarıyer Panaroma Home 3 bloktan oluşuyor. 154 adet dairenin yer aldığı Sarıyer Panaroma Home satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. 


Stüdyo ve 1 oda 1 salon olarak tasarlanan konut tiplerinin yer aldığı Sarıyer Panaroma Home projesinin satışları sürüyor. Sarıyer Panaroma Home satılık daire fiyatları şöyle: 


Sarıyer Panaroma Home satılık daire fiyatları: 



Sarıyer Panaroma Home satılık daire fiyatları minimum fiyatı 225 bin liradan başlıyor. Sarıyer Panaroma Home satılık daire fiyatları hakkında daha detaylı bilgi için projenin satış ofisi telefonu: 0212 323 01 02


Banka kredisi ile daire alınabilen Sarıyer Panaroma Home ödeme planına göre bunun için tutarın yüzde 25'i peşin olarak ödenebiliyor. Sarıyer Panaroma Home adres bilgileri şöyle: 


Sarıyer Panaroma Home ulaşım: 


Sarıyer Panaroma Home adres: Koç Üniversitesi Batı Kampüsü yanı, Zekeriyaköy-Sarıyer


Sarıyer Panaroma Home telefon: 0212 323 01 02


Sarıyer Panaroma Home satılık!


Sosyal tesisler, otopark, koşu alanları, güvenlik ve sauna gibi olanakların bulunduğu Sarıyer Panaroma Home teslim tarihi henüz belirlenmedi. 



Telefon:0212 323 01 02

Web Adresi: www.panaromahome.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön