29 / 04 / 2024

Panaroma Grup Panaroma Home!

Panaroma Grup Panaroma Home!

Firma: Panaroma Grup

Proje: Panaroma Home

İstanbul Sarıyer ilçesinde inşa ediliyor olan Panaroma Grup Panaroma Home projesinde konutların satış fiyatları 120 bin dolar ile 266 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor...




Panaroma Home Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Sarıyer bölgesinde yükseliyor.  Panaroma Home  Sarıyer projesi  Panaroma Grup  tarafından inşa ediliyor. Panaroma Grup Panaroma Home fiyatları 120 bin dolardan başlıyor.


Panaroma Grup Panaroma Home satılık daire seçenekleri olarak stüdyo, 1 oda 1 salon, çatı ve bahçe dubleksleri yer alıyor. Panaroma Grup Panaroma Home projesi 5 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Panaroma Grup Panaroma Home projesi içerisinde spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness center, sauna, buhar banyosu gibi sosyal donatılar yer alıyor. Panaroma Grup Panaroma Home daire fiyatları 120 bin dolar ile 266 bin dolar arasında değişiyor.


Panaroma Grup Panaroma Home satış ofisi ile 0212 323 01 02 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Panaroma Grup Panaroma Home projesi 154 adet daireden meydana geliyor. Panaroma Grup Panaroma Home projesi 3 blok olarak tasarlandı.


Panaroma Grup Panaroma Home ödeme koşulları kapsamında yüzde 50 peşinat ödemesinden sonra kalan tutar banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Panaroma Grup Panaroma Home teslim tarihi 30 Ağustos 2014 olarak belirtildi.


Panaroma Grup Panaroma Home nerede?

Panaroma Grup Panaroma Home adres : İstinye Mah. Darüşşafaka Cad. Seba Center İş Merkezi No: 45/1 Sarıyer - İstanbul


Panaroma Grup Panaroma Home iletişim

Telefon:0212 323 01 02

Web Adresi: www.panaromahome.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön