Genel

Pandemide villa rezervasyonları arttı!

Pandemi etkisi altında geçen yaz tatilinde villalara olan yoğun ilgi devam ediyor.

Türkiye'de turizmin kalesi olarak kabul edilen Antalya ve özellikle en çok tercih edilen bölgelerden Belek bölgesi, pandemi sonrası tatil turizmi için hazır. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Cornelia Diamond Golf Resort Spa ve Cornelia De Luxe Resort Otel ile Azure Villaları, Cornelia Golf Zafer All Club, Cornelia Sport Club ve NEST Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nden oluşan tesisleriyle Cornelia Grubu, yeni tatil dönemi için yapılan hazırlıkları açıkladı. Öyle ki villalarda doluluk oranı yüzde 100'e yaklaştı.



Cornelia Diamond Golf Resort SPA Genel Müdürü Zafer Alkaya, “Türkiye'nin, özellikle Antalya ve Belek bölgesinin, Portekiz, İspanya gibi ülkelerde salgın nedeniyle yaşanan sıkıntıları şimdi bir turizm başarısına çevirme zamanı” dedi. Cornelia Otelleri olarak biz ve Antalya bölgesindeki turizm tesisleri fiyat artışına gitmedi diyen Zafer Alkaya şu değerlendirmeyi yaptı:

"Pandemi sonrası, hem yerli misafirlerimizin hem yabancı misafirlerimizin kendilerini güvende hissedecekleri tatil hizmetini sunuyoruz. Şimdi, bunu dünyaya, özellikle Avrupa'ya anlatma zamanı. İnsanların güvenli bir şekilde tatil yapacaklarına inandıkları bir sistemi kurduk.Daha izole olduğu için Azure Villaları, suitler, villa tipi odalar ve göl evlerine ilgi çok.

Villa inşaatlarına koronavirüs dopingi!