03 / 05 / 2024

PANELDER sektörün öncü kurumu olma yolunda!

PANELDER sektörün öncü kurumu olma yolunda!

PANELDER 15 Ocak 2015 Tarihinde Ataşehir Silence Otel’de, Tosyalı - Toyo Grup Başkanı Fuat Tosyalı’nın katılımıyla ve Yönetici Koçu Fuat Yalçın’ın moderatörlüğünde bir Arama Toplantısı gerçekleştirdi.



Mayıs 2014’te faaliyete geçen Yalıtımlı Kontinü Panel Üreticileri Dernegi “PANELDER” 15 Ocak 2015 Tarihinde Ataşehir Silence Otel’de, Tosyalı-Toyo Grup Başkanı  Fuat Tosyalı’nın katılımıyla ve Yönetici Koçu Fuat Yalçın’ın moderatörlüğünde bir Arama Toplantısı gerçekleştirdi.

 

Sektörün en güçlü sekiz firması tarafından temsil edilen dernek, daha çağdaş ve yenilikçi yaklaşımlarla sektöre yön vermek için yola çıktı. Yalıtımlı Kontinü Panel Sektöründe uluslararası standartlara uygun kalitede ürün ve hizmet sunmak üzere paydaşlarını bilinçlendirmeyi, kendi misyonu olarak belirledi. Arama Toplantısı sırasında derneğin vizyonu ise;  “sektöre yön veren, uluslararası standartlara ve etik değerlere bağlı kalınmasını sağlayan öncü bir kurum olma” çerçevesinde belirlendi.

 

Mimar, mühendis ve uygulamacıları hedefleyen PANELDER’in Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öktem, Yalıtımlı Kontinü Panel Sektörüne yön veren, ölçülebilir standartları belirleyen, kalitenin uluslararası standartlarda olmasını sağlayan, ve referans noktası olmayı amaçladığını, belirtti.  Öktem sözlerine şöyle devam etti : “PANELDER bu amaca hizmet verirken TSE, CE belgeleri gibi aranan belgelendirmelere, olması gereken ürün standartlarının belirlenmesinde ve duyurulmasında yalıtımlı panellerin Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği (BEP) ve Yangın Yönetmeliği kapsamında doğru biçimde kullanımına öncülük etmeyi de amaçlıyor. Dernek, sektörde uluslararası düzeyde rekabet gücü yüksek; ekonomik yönden verimli, topluma karşı sorumlu ve etik bir yapı ve işleyiş gerçekleştirmeyi 1,5 milyar dolarlık sektörde alışkanlık haline getirmeyi hedefliyor. Bu açıdan ülkemiz ve sektörümüz için önemli bir misyonu bulunmaktadır. ”

 

2015 yılından başlayarak üyeleri arasında iki güçlü firmayı daha katacak olan ve üye sayısını sektöre yön verecek firmalarla artırmayı hedefleyen PANELDER Arama Toplantısı, Fuat Tosyalı’nın Japon Toyo Yatırımı ile panel üretiminde fark yaratabilecek bir tedarikçi olacağı açıklamalarına da ev sahipliği yaptı. Tosyalı, yüksek ölçüm/kontrol cihazları ile tam donanımlı bir fabrika sayesinde kısa sürede, teslimat zamanlamasına uyan ve uygun fiyatlı ürünler sunacağının sinyalini verdi. Satış sonrası hizmet kalitesi yüksek ve müşteri odaklı bir firma olma hedefiyle yola çıkan Tosyalı-Toyo ile PANELDER’in tüm üyelerinin güçlü bir tedarikçisi olacağının altını çizdi.

 



Geri Dön