29 / 04 / 2024

Metropol İnşaat Adana'da sektörün öncüsü olmaya aday!

Metropol İnşaat Adana'da sektörün öncüsü olmaya aday!

Metropol inşaat hayalinizi yapıyor Metropol İnşaat, Adana'da birbiri ardına yaptığı süper lüks inşaatlarla sektörün öncüsü olmaya aday. Kent lokasyonuna nefes aldıracak DoubleTree by Hilton inşaatının bitmesi heyecanla bekleniyor.



Adana'da inşaat sektörüne müthiş bir giriş yaparı ve birbiri ardına yaptığı süper lüks inşaatlarla adından söz ettirmeye başlayan Metropol İnşaat, çağdaş dünyanın en güzel binalarını, en iddialı malzemelerle yapmaya kararlı. Özellikle kent merkezinde yükselen inşaatları gezenler, mimarisini, projesini, kullanılan malzemeleri ve işçiliğini çok beğeniyor. Özellikle Mithat Saraçoğlu Caddesi'nde bulunan yüzlerce mağazaya nefes aldıracak DoubleTree by Hilton'un yapımını üstlenen Metropol İnşaat, otelin altında açılacak olan Big Chefs ile de sektörün iddialıları arasında yerini alacak.


120 YATAKLI OTEL İNŞAATI 

Metropol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Esra Özülkü, firma olarak daha çok genç olduklarını ancak kısa sürede sektöre yıllarını vermiş firmalarla bol ölçüşecek düzeye geldiklerini belirterek, "Firmamız kurulduğu günden itibaren inşaat sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Öncelikle kent lokasyonuna müthiş enerji verecek DoubleTree by Hilton inşaatını büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. 120 yataklı otelimizin hemen altında bulunan ülkemizin en ünlü restoran zinciri Big Chefs'in inşaatı da aynı süratle devam ediyor. Otel ve restoranın bir an önce hizmete girmesi için çalışıyoruz" dedi. DoubleTree by Hilton'un açılmasıyla Mithat Saraçoğlu Caddesi'nde bulunan yüzlerce giyim mağazasının, cafelerin, restoranların, barların, büfelerin ve diğer işletmelerin müşteri sayısının yüzde 100 artacağına inandığını söyleyen Esra Özülkü, "Adana'mıza yakışan projelere imza atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kentsel dönüşüm projeleri konusunda çok önemli çalışmalarımız var. Atatürk Caddesi'nde Groseri arkasındaki inşaatımızı görenler çok beğeniyor. 4+1 ve 5+1 olarak inşa ettiğimiz dairelerimiz kullanılan malzeme, işçilik ve proje bakımından kentin en iyileri arasında. Şinasi Efendi Caddesi'nde de 3+1 ve 4+1 olarak lüks konutlar inşa ediyoruz" diye konuştu. Gazipaşa Bulvarı'nda inşaatı biten Mimar Sinan Apartmam'nm da 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile konut sahibi olmak isteyen herkesin ilgisini çekecek iddialı projeler arasında gösterildiğini söyleyen Esra Özülkü, " Adana'nın inşaat firmaları arasında en deneyimli, çalışkan ve işini çok iyi yapan bir ekiple çalışıyoruz. Her projemizi büyük bir titizlikle hazırlıyoruz. En küçük detaylarına varıncaya kadar gerekli araştırmaları yapıyoruz. Çağdaş ve modern yapıları inşa ederek Adana'nın özlem duyduğu güvenilir, sağlam, sorunsuz ve içinde oturana huzur veren konutları halkımızın hizmetine sunmayı kendimize ilke edindik. 

Metropol İnşaat sizlere güvenli konutlar yapar" şeklinde konuştu. 


SEKTÖRÜN LİDERİ OLMAYA ADAYIZ" 

Metropol inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Esra Özülkü, sabahın erken saatlerinde geldiği ofisinde gecenin geç saatlerine kadar harıl harıl çalışıyor. Deneyimli ve ışının uzmanı ekiplerle çalıştığını söyleyen Esra Özülkü, "Metropol İnşaat, sektörün lideri olmaya aday" dedi.



Sabah Ek


Geri Dön