14 / 05 / 2024

Metropol İnşaat adana

Metropol İnşaat adana

Metropol inşaat hayalinizi yapıyor Metropol İnşaat, Adana'da birbiri ardına yaptığı süper lüks inşaatlarla sektörün öncüsü olmaya aday. Kent lokasyonuna nefes aldıracak DoubleTree by Hilton inşaatının bitmesi heyecanla bekleniyor.

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi Sultangazi’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hüdaverdi tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Metropol Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropol Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Akıncı tarafından kuruldu.

Vadi Metropol Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Metropol Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kuruldu.

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale)  ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Adana 820 konut ihalesi bugün!

Adana ili Sarıçam ilçesi Akkuyu Mahallesi 820 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

İstanbul Metropol Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Metropol Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Onur Berktaş tarafından kuruldu.

Sc Metropol Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sc Metropol Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çınar tarafından kuruldu.

İmaj İnşaat Turizm Emlak Ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi açıldı!

İmaj İnşaat Turizm Emlak Ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi Ataşehir'de 2 milyon 105 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Alp Göksel tarafından açıldı.

İmaj İnşaat Turizm Emlak ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi açıldı!

İmaj İnşaat Turizm Emlak ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi bugün Ataşehir'de 2 milyon 105 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Alp Göksel tarafından açıldı. 

TOKİ Adana Merhale Projesi inşaatı ihalesi 18 Haziran'da!

Adana Aşağı Seyhan Yedigöze İmamoğlu Sulaması 3 Merhale Projesi (İmamoğlu Sulaması 3 Kısım İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Zekeriya Turanbayburt: Adana'nın sorunlarını çözmek için desteğe hazırız!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'nın gelişmesi için destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Metropol İnşaat adana Haberi

Metropol İnşaat adana

Adana'da inşaat sektörüne müthiş bir giriş yaparı ve birbiri ardına yaptığı süper lüks inşaatlarla adından söz ettirmeye başlayan Metropol İnşaat, çağdaş dünyanın en güzel binalarını, en iddialı malzemelerle yapmaya kararlı. Özellikle kent merkezinde yükselen inşaatları gezenler, mimarisini, projesini, kullanılan malzemeleri ve işçiliğini çok beğeniyor. Özellikle Mithat Saraçoğlu Caddesi'nde bulunan yüzlerce mağazaya nefes aldıracak DoubleTree by Hilton'un yapımını üstlenen Metropol İnşaat, otelin altında açılacak olan Big Chefs ile de sektörün iddialıları arasında yerini alacak.


120 YATAKLI OTEL İNŞAATI 

Metropol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Esra Özülkü, firma olarak daha çok genç olduklarını ancak kısa sürede sektöre yıllarını vermiş firmalarla bol ölçüşecek düzeye geldiklerini belirterek, "Firmamız kurulduğu günden itibaren inşaat sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Öncelikle kent lokasyonuna müthiş enerji verecek DoubleTree by Hilton...