14 / 05 / 2024

Metropol İnşaat 2016

Metropol İnşaat 2016

Metropol inşaat hayalinizi yapıyor Metropol İnşaat, Adana'da birbiri ardına yaptığı süper lüks inşaatlarla sektörün öncüsü olmaya aday. Kent lokasyonuna nefes aldıracak DoubleTree by Hilton inşaatının bitmesi heyecanla bekleniyor.

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi Sultangazi’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hüdaverdi tarafından kuruldu.

Metropol Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropol Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Akıncı tarafından kuruldu.

Sc Metropol Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sc Metropol Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çınar tarafından kuruldu.

İmaj İnşaat Turizm Emlak Ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi açıldı!

İmaj İnşaat Turizm Emlak Ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi Ataşehir'de 2 milyon 105 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Alp Göksel tarafından açıldı.

İmaj İnşaat Turizm Emlak ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi açıldı!

İmaj İnşaat Turizm Emlak ve Pazarlama Limited Şirketi Metropol Şubesi bugün Ataşehir'de 2 milyon 105 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Alp Göksel tarafından açıldı. 

Eminönü-Alibeyköy Tramvay inşaatının bir kısmı çöktü!

İnşaat çalışmaları 2016'da başlayan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nın Balat-Ayvansaray arasındaki 1 kilometrelik kısmında çökme ve kayma yaşandı. 1 kilometrelik kısım kırılıp tekrar yapılacak...

Çamlıca TV Kulesi'nin kaplama işlemleri tamamlandı!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde yavaş yavaş sona geliniyor. İnşaatı 2016 yılından bu yana devam eden kulenin kaplama işlemleri tamamlandı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Metropol Hafriyat İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropol Hafriyat İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çalayır tarafından kuruldu. 

Hasanoğlu İnşaat, Kandilli'deki yurt binasını tamamladı!

Hasanoğlu İnşaat, yapımına 2016 yılında başladığı Boğaziçi Üniversitesi Kandilli yurt binasının inşaatını tamamladı.

Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı.

Metropol Yol Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropol Yol Yapım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yıldıray Candan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 100 puanın üzerine çıktı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Ağustos ayında yeniden 100 puanın üzerine çıktı. 2016 yılı Haziran ayında 100 puanın altına düşen endeks böylece kayıplarını telafi etti. Bileşik Endeksi oluşturan Faaliyet, Güven ve Beklenti Endeksleri de Ağustos ayında yükseldi.

Metropol İnşaat 2016 Haberi

Metropol İnşaat 2016

Adana'da inşaat sektörüne müthiş bir giriş yaparı ve birbiri ardına yaptığı süper lüks inşaatlarla adından söz ettirmeye başlayan Metropol İnşaat, çağdaş dünyanın en güzel binalarını, en iddialı malzemelerle yapmaya kararlı. Özellikle kent merkezinde yükselen inşaatları gezenler, mimarisini, projesini, kullanılan malzemeleri ve işçiliğini çok beğeniyor. Özellikle Mithat Saraçoğlu Caddesi'nde bulunan yüzlerce mağazaya nefes aldıracak DoubleTree by Hilton'un yapımını üstlenen Metropol İnşaat, otelin altında açılacak olan Big Chefs ile de sektörün iddialıları arasında yerini alacak.


120 YATAKLI OTEL İNŞAATI 

Metropol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Esra Özülkü, firma olarak daha çok genç olduklarını ancak kısa sürede sektöre yıllarını vermiş firmalarla bol ölçüşecek düzeye geldiklerini belirterek, "Firmamız kurulduğu günden itibaren inşaat sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Öncelikle kent lokasyonuna müthiş enerji verecek DoubleTree by Hilton...