02 / 05 / 2024

Panora AVM faaliyetlerini durdurdu!

Panora AVM faaliyetlerini durdurdu!

Panora GYO'nun portföyünde bulunan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin faaliyetleri yeni bir karar alınana kadar geçici süreyle durduruldu. 



Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) corona virüs nedeniyle Panora AVM'nin faaliyetine ara verilmesi hakkında açıklama yaptı. 

Panora GYO,  Corona Virüs (Covid-19) salgını nedeniyle Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin faaliyetlerine bugün itibariyle,  yeni bir karar alınana kadar geçici süreyle ara verilmesine karar verdi. 

Panora GYO KAP açıklaması:
Dünya'da ve ülkemizde yaşanan Corona Virüs (Covid-19) salgını nedeniyle; ziyaretçilerimizin, çalışanlarımızın, kiracılarımızın ve toplum  sağlığının korunması amacıyla yayınlanan Genelgeler ve resmi açıklamalar dikkate alınarak, Şirketimiz portföyünde bulunan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin faaliyetine 20.03.2020 Cuma gününden itibaren, konuya ilişkin yeni bir karar alınana kadar geçici süreyle ara verilmesine, bu kapsamda ziyaretçilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla Panora Eczane'nin hafa içi 08:30 – 19:00 / hafta sonu 09:30 - 19:00, MMM Migros'un 12.00 – 20.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam etmesine karar verilmiştir. 
Kamuoyuna duyurulur.


Geri Dön