02 / 05 / 2024

Paola Interios, ruhu olan evlere yaratıyor!

 Paola Interios, ruhu olan evlere yaratıyor!

Nişantaşı'ndaki Paola Interios, eklektik ruha hitap eden dekorasyondan malzemeleriyle evleri farklılaştırıyor. Mağaza, trendleri takip etmeyen ancak ruhu olan evlerde yaşamak isteyenler için ideal




Yaz mevsimiyle birlikte evlerde de değişim rüzgarları esmeye başladı. Evinde fark yaratmak isteyenler Nişantaşı'nda açılan Paola Interios'ı keşfetmeye başladı. Mağaza birbirinden farklı parçaları, kendine has tarzıyla sıcak ve yaşayan atmosferlere dönüştürüyor. Da Paola Interios'ın sahibi Paola Butros, dünyanın bir çok yerine yaptığı yolculuklarında seçtiği ürünlerle açtığı mağazanın tarzını eklektik olarak özetliyor.


Büyük parçalar olmazsa olmaz



Butros, “Her döneme ait ürünleri karıştırarak ‘sade ama heybetli’, ‘sakin ama çarpıcı’ gibi kontrast ve zamansız ortamlar yaratmayı seviyorum. Siyah-beyaz-gri üçlüsünü ara ara kattığım renkler, güçlü materyaller, büyük parçalar olmazsa olmazlarımdır. Indirekt ışıklarla her yere yayılan mum kokusu ve müziğin yarattığı atmosfer ile kendimi mağazadan çok evimde hissediyorum” diyor.


Evleri ziyaret edip karar veriyor


Seçtiği her üründe mutlaka kendisini ruhundan yakalayan bir taraf olduğunu söyleyen Butros, sözlerine şöyle devam ediyor:


Önemli olan onu nerede ortaya çıkaracağımdır. Her güzel şey yerinde anlam kazanmalıdır. 


Butros, müşteriler ile karşılıklı iletişimin de kendileri için önemli olduğunu her fırsatta vurguluyor ve sözlerine şöyle devam ediyor:


Müşterilerimizin evini ziyarete gidiyor, doğru parçaları doğru atmosferi koklayarak seçip onlara özel tasarımlar oluyşturuyoruz. 


Genç tasarımcıları destekleyecek


Dekorasyon hizmeti de veren Butros, son olarak sözlerine şunları ekliyor:


Şu anda yurtdışından ithal ve kendi imalatı ürünlerin yanında genç tasarımcıların eserlerine de yer vermek istediklerini söylüyor. Çık yetenekli genç sanatçılar var. Biz hem bunları desteklemek hem de sanatlarını icra etmeleri için ortam yaratmak adına kendilerini bulmak istiyoruz.



Sabah


Geri Dön