28 / 04 / 2024

Papatya Park Residence Beylikdüzü'nde 0 faizle! 168 bin TL'ye!

Papatya Park Residence Beylikdüzü'nde 0 faizle! 168 bin TL'ye!

Firma: Düzlem Yapı

Proje: Papatya Park Residence

Daire fiyatlarının 168 bin TL'den başlangıç gösterdiği Papatya Park Residence Beylikdüzü projesi kapsamında yer alan daireler için faiz uygulanmadan 40 ay boyunca taksitlendirme yapılıyor.



Papatya Park Residence projesi; Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nde yükseliyor. Proje; Düzlem – Döğme ortaklık grubu tarafından hayata geçiriliyor. 


Toplamda 1.140 konuttan meydana gelen  Papatya Park Residence  Beylikdüzü projesinde 3 etap bulunuyor. Projede ayrıca 40 ticari ünite bulunuyor. 


İlk etapta satışların devam ettiği projenin ilk etabında 386 konutun yanı sıra 26 ticari ünite yer alıyor. 


45 bin metrekare arsa alanına sahip olan Papatya Park Residence Beylikdüzü projesi kapsamında 2. etap 562 konuttan ve 3. etap ise 192 konuttan meydana geliyor. 


1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçeneklerinden meydana gelen Papatya Park Residence Beylikdüzü projesinin yüzde 70'lik kısmı yeşil alana ayrılmış durumda. 


Daire fiyatlarının 168 bin TL'den başlangıç gösterdiği Papatya Park Residence Beylikdüzü projesinde 40 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. 


Papatya Park Residence Beylikdüzü projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, oyun parkları, restoran ve kafeler, yürüyüş ve koşu parkurları, sauna, fin hamamı ve fitness center bulunuyor. 


Papatya Park Residence Beylikdüzü iletişim

444 34 94

www.duzlemyapi.com


projeye sor



Geri Dön