16 / 05 / 2024

Paralel Gayrimenkul'ün Riverside projesi satışa çıktı!

Paralel Gayrimenkul'ün Riverside projesi satışa çıktı!

İstanbul'un çekiciliğini koruyan bölgelerinden Göktürk'ün en son konuğu Riverside oldu. Mart 2012'de teslim edilmesi planlanan projede yüzde 30 peşin seçeneğiyle ön plana çıkıyor



İstanbul'un çekiciliğini koruyan bölgelerinden Göktürk'ün en son konuğu Riverside oldu. Mart 2012'de teslim edilmesi planlanan projede yüzde 30 peşin seçeneğiyle ön plana çıkıyor.

Daha çok lüks konut projelerinin yoğunlaştığı Kemerburgaz Göktürkte Parelel Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen 95 konutluk Riverside, Mayıs 2011de satışa çıktı. Toplam 21 bin metrekarelik kapalı alana sahip olması planlanan Riversideda iki blokta toplanan konutların kullanım alanları ise 100 ile 250 metrekare arasında değişiyor.
Riversideı geliştiren Parelel Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Meral, öncelikle Göktürk'ün taşıdığı öneme dikkat çekti. Bölgede ev sahibi olmak isteyenlerin, bilinçli ve bölgeyi iyi bilen kesimden oluştuğunu belirten Meral, Burası, beyaz yakalılarla birlikte Türkiyede yaşayan ve yaşamak isteyen yabancıların da öncelikli tercihleri arasında yer alıyor. Cazibesini sürekli olarak artıran, havasının temizliği ve İstanbula yakınlığı ile dikkat çeken bir lokasyon diye konuştu.

Mart 2012'de teslim

Profil kitlesine bağlı olarak burada geliştirdikleri projenin her metrekaresinde yeşili ve maviyi hissettirdiklerini dile getiren Meral, sürekli yeni bölgelerin doğmasına rağmen Göktürk'ün üzerindeki ilgiyi koruduğuna dikkat çekerek, Riverside'ın da bu ilgiden pay alacağını belirtti.
Projenin,  mimar Cem Sorguç tarafından tasarlandığını belirten Meral, temeli Eylül 2010da atılan projenin teslimi için belirledikleri tarihin Mart 2012 olduğunu söyledi.

24 AY VADE YAPILIYOR
Göktürklü Riversideta yer alan konutların her kesime hitap edecek şekilde tasarlandı. 1+1den 4+1e kadar alternatiflerin yer aldığı projede konut fiyatları 190 bin dolar ile 340 bin dolar arasında değişioyr. Ev almak isteyenler, yüzde 30u peşin ödediklerinde 24 ay vade seçeneğinden de faydalanabiliyor.


Geri Dön