28 / 04 / 2024

Paris Hilton Türkiye'ye Clothing Line mağazalarıyla geliyor

Paris Hilton Türkiye'ye Clothing Line mağazalarıyla geliyor

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton'un tasarımları outlet mağazasıyla Türkiye'ye geliyor. İlk mağazasını Vialife'ta açacak Hilton ardından Viaport'a girecek



Sansasyonlarıyla sık sık gündem yaratan, Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda jüri üyeliği yapıp göbek atan, lüks otellerin açılışlarına katılan "Var mısın Yok musun" adlı programda kutuları açtıran Hilton otellerinin varisi Paris Hilton Türkiye'ye bu kez mağazasıyla giriyor. Ortadoğu ve Avrupa dağıtımı İtalyan firma Digiotto 18 tarafından yapılan ve İtalyan Combitalia ile Türk Refga şirketlerinin işbirliğinde Türkiye'ye gelecek Paris Hilton'un kendi tasarladığı koleksiyonu Paris Hilton Clothing Line mağazalarının ilki Ramazan Bayramı'ndan önce eylül ayı başnda  Ankara  Vialife'ta 250 metrekare üzerinde açılacak. Mağazanın outlet mağazada ikinci durağı ise 200 metrekare büyüklüğündeki Viaport olacak.

2010'A KADAR 5 MAĞAZA
Refga'nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kızılkaya, firmanın Paris Hilton operasyonu için kurulduğunu söyledi. Paris Hilton'un tüm dünya tarafından takip edilen bir dünya starı olduğunu ve Türkiye'deki genç nüfusun da Hilton'u yakından takip ettiğini ifade eden Kızılkaya, koleksiyonun Türkiye'de büyük ilgi göreceğine inandıklarını, 2010 ortasına kadar toplam 5 mağaza açmayı planladıklarını söyledi. Kızılkaya, "Ayrıca üst gelir grubuna hitap eden seçkin markaların mağazalarında corner'lar da açılacak. 2010 yazı sonuna kadar 40 corner'a ulaşılması hedefleniyor. Şu anda bunun görüşmeleri yapılıyor. Çok seçkin mağazalarda da Paris Hilton tasarımları bulunabilecek" dedi. Viaport Genel Müdürü Bülent Kural, Vialife'ta açılacak mağazada yüzde 70 outlet, yüzde 30 sezon sonu ürünlerin satışının yapılacağını söyledi. Viaport'ta lüks markalar sokağında açılacak mağazada satılacak ürünlerin ulaşılabilir fiyatlarla satılacağını ifade eden Kural, özellikle yurtdışında vitrine çıkıp sezon sonunda elde kalan ürünlerin outlet mağazalarda eritileceğini ifade etti.

GAP DE OUTLET MODASINA UYDU İLK MAĞAZAYI AĞUSTOS'TA AÇIYOR
FİBA Holding ile Türkiye'de mağazacılık yapan GAP de ilk outlet mağazasını Viaport'ta açıyor. Fiba Holding'in perakende markası Marks & Spencer mağazasının yanında 300 metrekarelik mağazada kadın, erkek ve çocuk line'larını bir arada satışa sunacak firmanın dışında lüks markalar sokağında Çiçek İç Giyim'in devraldığı Calvin Klein ile Donna Karan, Vakko gibi markalar da outlet mağazalarını açacak.
Sabah

 


Geri Dön