05 / 07 / 2024

Park Life Kurtköy ödeme planı!

Park Life Kurtköy ödeme planı!

Firma: Cihan İnşaat

Proje: Park Life

Park Life Kurtköy ödeme planı bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Park Life Konutları Kurtköy'de 8 blok halinde Cihan İnşaat tarafından yükseliyor...




1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatiflerinin sunulduğu  Park Life  Konutları  Cihan İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.


Park Life Kurtköy ödeme planı bilgileri öncesinde Park Life Konutları hakkında bilgi verelim. Park Life Konutları İstanbul Anadolu yakasında Pendik Kurtköy bölgesinde yükseliyor.


Park Life Konutları Kurtköy projesinde voleybol sahası, basketbol sahası, fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, otopark alanları bulunuyor.


Park Life Kurtköy ödeme planı!


Park Life Kurtköy ödeme planı!


Park Life Kurtköy ödeme planı bilgileri ve Park Life Konutları fiyat bilgileri için Kurtköy Park Life satış ofisi ile görüşme yapmalısınız. Park Life Konutları Kurtköy projesinde 1+1'lerin alanları 56 metrekare, 2+1'lerin alanları 92 ile 105 metrekare, 3+1'lerin alanları 144 ile 151 metrekare, 4+1'lerin alanları 167 metrekare olarak belirlendi.


Park Life Konutları Kurtköy nerede?

Kurtköy Park Life Konutları adres : Yenişehir Mahallesi Dedepaşa Caddesi No:18 Kurtköy - Pendik / İSTANBUL 


Cihan İnşaat Park Life Konutları iletişim

Telefon: 0216 482 72 00

Web adresi: www.parklife.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön