05 / 07 / 2024

Park Life Konutları Kurtköy nerede

Park Life Konutları Kurtköy nerede

Park Life Kurtköy ödeme planı bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Park Life Konutları Kurtköy'de 8 blok halinde Cihan İnşaat tarafından yükseliyor...

Ulu Life Konutları'nda ilk 3 daireye özel lansman indirimi! 

Bursa Ulu Life Konutları'nda ilk 3 daireye özel lansman indirimi yapılıyor. 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projenin teslimlerinin 15 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Koru Life Konutları'nda 2 milyon 250 bin TL'ye! Teslimler yıl sonunda!

İzmir'de hayata geçirilen Koru Life Konutları projesinde fiyatlar 2 milyon 250 bin TL'den başlıyor. Koru Life Konutları'nın teslimlerinin yıl sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Onur Park Life'ta ticari alan kiralamaları başladı!

Bölgenin en büyük caddesi, Onur Park Life İstanbul'da ticari alan kiralamaları başladı. Onur ParkLife İstanbul, toplamda 231 cadde dükkanıyla, bölgenin en büyük cadde avm konsepti olacak.

Onur Park Life İstanbul 3. etapta hastane inşa edilecek!

Onur Park Life İstanbul'un üçüncü etapta bir de hastane inşa edilmesi planlanıyormuş. Firma buranın işletmesini bir hastane zincirine verecekmiş. Kiralama için hastane gruplarıyla görüşmelere başlanmış... 

Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş.'nin kendi arazisi üzerinde hayata geçirdiği Onur Park Life İstanbul'da yaşam başlıyor...

Onur Park Life projesinde anahtar teslimleri başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş ve Onur Çimento Yapı A.Ş,  yarım asırlık deneyimi ile demir, çimento ve betonun; mühendislik ve mimarlığın bir araya gelmesiyle güvenin inşa edildiği Onur Park Life İstanbul’da ilk etabın satışları tamamlandı. 

Konya Park Mahal Konutları iletişim!

Konya Park Mahal Konutları 3+1, 4+1 ve 5+1 seçeneklerinde tasarlandı. Projede son 80 daire ile satışlar sürüyor...

Onur Park Life Evleri daire teslimleri!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento A.Ş tarafından hayata geçirilen Onur Park Life projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Projede evlenen çiftlere özel cazip ödeme kampanyası bulunuyor...

Esenyurt Onur Park Life teslim tarihi!

9 blok şeklinde yükselen Esenyurt Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Esenyurt Onur Park Life teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya!

Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya sunuluyor.

Onur Park Life'ta yüzde 15 indirim fırsatı 30 Ağustos'a kadar!

Onur Park Life'ta evlenecek çiftlere yüzde 15 indirim fırsatı 30 Ağustos'a kadar geçerli. Onur Park Life projesinin ilk etabı Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Onur Park Life İstanbul'dan konuşturan kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan 61 aya sıfır faiz; 120 aya 0,44 faiz oranı, yüzde 5 peşinatlı vadeli dev kampanya. Kampanya için son gün 2 Nisan.

Park Life Konutları Kurtköy nerede Haberi

Park Life Konutları Kurtköy nerede


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatiflerinin sunulduğu Park Life Konutları Cihan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Park Life Kurtköy ödeme planı bilgileri öncesinde Park Life Konutları hakkında bilgi verelim. Park Life Konutları İstanbul Anadolu yakasında Pendik Kurtköy bölgesinde yükseliyor.


Park Life Konutları Kurtköy projesinde voleybol sahası, basketbol sahası, fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, otopark alanları bulunuyor.


Park Life Kurtköy ödeme planı!



Park Life Kurtköy ödeme planı bilgileri ve Park Life Konutları fiyat bilgileri için Kurtköy Park Life satış ofisi ile görüşme yapmalısınız. Park Life Konutları Kurtköy projesinde 1+1'lerin alanları 56 metrekare, 2+1'lerin alanları 92 ile 105 metrekare, 3+1'lerin alanları 144 ile 151 metrekare, 4+1'lerin alanları...