30 / 04 / 2024

Park Village Evleri, 2013 yılında tamamlanacak!

Park Village Evleri, 2013 yılında tamamlanacak!

Müstakil villa yaşamı sunan Arıkan Yapı'nın projesi Park Village, köy meydanı, organik tarım alanları, zeytin bahçeleri ile farklılaşıyor. Projede villa fiyatları 525 bin dolardan başlıyor



Arıkan Yapı, Park Village markasıyla tek katlı villa konseptiyle büyüyecek. İlk projesini Büyükçekmece'de 312 dönüm arazi üzerinde gerçekleştiren grup, 144 tek katlı villa inşa ediyor. Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan yatırımın 70 milyon dolara mal olacağını söyleyerek tek katlı villa markasıyla büyüyeceklerini açıkladı. Projede 250 ile 350 metrekare arasında değişen avlu ve özel havuza sahip villaların fiyatları 525 bin dolardan başlıyor. Arıkan, 20 Haziran'da satışlara başladıklarını ve şimdiden satışların yüzde 35'ini tamamladıklarını kaydederek projenin Aralık 2013'te tamamlanacağını kaydetti. Bugüne kadar 250 bin metrekare inşaat yaptıklarını da kaydeden Arıkan, İzmir, Kayseri, Konya, Gaziantep ve Ankara'da da Park Village markasıyla projeler geliştirmek istediklerini açıkladı.

KASABA KİMLİĞİ
Park Village projesinde yedi farklı tipte villa bulunuyor. Villa isimleri Ege bölgesinde zeytinin en iyi yetiştiği yerleşim alanlarının tarihsel isimlerinden geliyor. Sardes, Thera, Lagina, Claros, Larisa, Alinda ve Trilye. Villa büyüklüklerinin 250-300-350 metrekare olarak tasarlandığı projede, villaların cephelerinde kullanılacak taş işçiliği, alaturka kiremitler, ahşap saçaklar, saçak altı mertekler ve eliböğründeler kasabalı kimliğinin en belirgin özellikleri olarak dikkat çekiyor.

ORGANİK TARIM
Habip Arıkan, Park Village'de yaz kış organik sebze yetiştirme imkanı bulunduğuna işaret ederek, "Projede hizmet verecek ziraat mühendislik birimi sizlere bahçeniz hakkında tüm desteği sunacak. Her türlü bitki ve fide temini, ilaçlama, gübreleme ve peyzaj desteği her an elinizin altında olacak. Sağlıklı bir hayat Park Village' da bizlerle buluşuyor" dedi.

HASAT ZAMANI
Habip Arıkan " Yüzlerce zeytin ağacımız bize pek tabi meyve verecek. Park Village sakini dostlarımızla düzenleyeceğimiz bir şenlikle zeytinlerimizi beraber hasat edeceğiz. Bir kısmını sıktırıp zeytinyağı, kalanını sofra
Sabah


Geri Dön