28 / 04 / 2024

Pars Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!


Pars Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Ükü ve Baran Akkuş tarafından kuruldu.



Pars Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Ükü ve Baran Akkuş tarafından kuruldu.

Pars Yapı Denetim Limited Şirketi konusu:
1.Can ve mal güvenliğini teminen imar planına fen sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar. 2.Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Üçüncü kişilere ait mallar üzerinde ortaklık lehine ipotek tesis ve tescil edebilir, gerektiğinde bunları kaldırabilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, infa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir, Şirket konusuyla ilgili yapacağı yatırımlar ve harcamalar için gerekli iç ve dış kredileri dahili ve harici finansman kurumları ile bankalardan, yerli ve yabancı işletmelerden temin edebilir. Bunlar için gerekli her türlü tasarruflarda bulunabilir.


Geri Dön