02 / 05 / 2024

Paşabahçe Workshop yeni koleksiyonunu tanıttı!

Paşabahçe Workshop yeni koleksiyonunu tanıttı!

40’dan fazla ürün ve setten oluşan Paşabahçe Workshop 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu göz kamaştırıcı renkleriyle tüketiciyle buluşuyor...




Doğanın canlı renkleriyle bütünleşen Paşabahçe Workshop 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu tüketicinin beğenisine sunuluyor. Workshop İlkbahar’ın baharı yansıtan yumuşak renkleri,  Workshop Yaz’ın sıcacık renkleriyle yoğunlaşarak göz kamaştırıyor.


Rengârenk, cıvıl cıvıl ürünler


Bazı ürünlerin tümüyle bazılarının ise bir kısmının renklendirildiği Paşabahçe Workshop 2013 Koleksiyonu, yeşil, mavi, turuncu, sarı, pembe ve mor olmak üzere altı farklı renkten oluşuyor. Rengarenk, cıvıl cıvıl Paşabahçe Workshop Koleksiyonu ürünleri, serinleten içecekler ve lezzetli dondurmaların sunumuna eşlik ediyor.


Bardak, kadeh, dondurmalık, şişe ve kase gibi fonksiyonel ürünler, dekoratif amaçlı vazolar ve mumluklar, Paşabahçe’nin yeni, istiflenebilir bardağı Grande-S ve pet şişelere atıfta bulunan şişe ve bardağı Vita Serisi de, Paşabahçe Workshop 2013 koleksiyonuyla renkli olarak tüketicilere sunuluyor. Koleksiyonda istiflenebilir Tower kadehlerin üst üste konulması ile tasarlanan kule tipi hediyelik kutular da, mini displaylerle satışa sunuluyor.


40’dan fazla ürün ve setten oluşan 2013 Workshop İlkbahar-Yaz Koleksiyonu tüketicilerle buluşmak üzere ulusal market zincirlerinde ve züccaciye mağazalarında yerlerini alıyor.


Geri Dön