GYO

Pasifik GYO Etiler Akademiler Sitesi'nin dönüşümünde detaylar netleşiyor! 

Pasifik GYO Akademiler Sitesi'nin dönüşümünde proje teknik ve teklif detayların sunumu aşamasına gelindi. İşte Pasifik GYO Akademiler Sitesi'nin dönüşümünde son durum...

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) dönüşüm ve proje geliştirme görüşmeleri hakkında açıklama yaptı. 

Pasifik GYO'nun İstanbul - Beşiktaş İlçesi, Levent/Etiler girişinde inşaatı ve satışları devam eden Next Level İstanbul projesinin bitişiğindeki Akademiler Sitesi malikleri ile dönüşüm ve proje geliştirilmesi amacıyla başlatılmış olan görüşmelerde, proje teknik ve teklif detayların sunulma aşamasına gelindiğini açıkladı. 

Bu kapsamda Akademiler Sitesi malikleri ile bilgilendirme toplantısı düzenleneceği belirtildi. Projenin tapu alanı 12 bin 557 metrekare olarak açıklandı. 

Pasifik GYO tarafından yapılan açıklamada, gelişmelerin yatırımcılarla paylaşılmaya devam edeceği belirtildi. 

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), geçtiğimiz Mart ayında KAP'ta yaptığı açıklama ile İstanbul Beşiktaş'ta, Levent/Etiler girişinde bulunan Akademiler Sitesi'nin dönüşümü ve proje geliştirilmesi için görüşmelere başlandığını belirtmişti. 

Bunların yanı sıra, Pasifik GYO Next Level İstanbul projesinde de satışlar ve inşaat süreci devam ediyor. Next Level İstanbul'un 2023 yıl sonu KDV hariç değeri 8 milyar 654 milyon 540 bin 603 TL, KDV dahil değeri ise 10 milyar 835 milyon 448 bin 723 TL şeklinde belirlendi. 

Next Level İstanbul projesinde, 1+1, 2+1, 3+1 ve 3.5+1 daire tiplerine yer veriliyor. Balkon, teras ve bahçelere sahip daireler, doğa ile bütünleşen büyüleyici bir yaşamın kapısını aralıyor.

Mia Life Plus yüzde 15 indirimle satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu'ndan Bodrum'a yeni proje! Nidapark Çamlık ön talep topluyor!

Evo Life Kartal satışta! Yeni proje!