27 / 04 / 2024

Pega Kartal ne zaman teslim?

Pega Kartal ne zaman teslim?

Firma: Ege Yapı Group

Proje: Pega Kartal

Pega Kartal ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Pega Kartal projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.



2 blok halinde yükselen  Pega Kartal  projesi İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Kartal ilçesinde konumlandırılıyor. Pega Kartal ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından önce projeden bahsedelim.


11 adet dükkan, 28 adet ofis ve 200 adet daireden meydana gelen Pega Kartal projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri bulunuyor.


Ege Yapı imzası taşıyan Pega Kartal projesi 40 bin metrekare arsa alanına sahip.  Ege Yapı Pega Kartal satış ofisi ile 0216 478 48 18 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilir ve proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


Pega Kartal ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin sosyal imkanlarından bahsedelim. Ege Yapı Pega Kartal Konutlarında yürüyüş yolları, sauna, buhar odasu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve fitness center bulunuyor.


Pega Kartal ne zaman teslim?

Ege Yapı Pega Kartal projesinde yer alan daireler 2015 yılında sahiplerine teslim edilecek.  


Ege Yapı Pega Kartal nerede?

Pega Kartal iletişim adresi : Pegagaz Sokak No:6 Soğanlık Kartal - İstanbul


Kartal Pega ileitşim bilgisi:

Telefon: 0216 478 48 18

Web Adresi: www.kartalpega.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön