Ekonomi

Pegasus'tan Yurtdışına gideceklere kampanya! 1 Euro'ya uçuş imkânı için sınırlı 75 koltuk!

Pegasus 16 Nisan’a kadar geçerli olan yurtdışı uçuşları adına bir kampanya duyurdu. Bu kampanyanın kapsamında vergiler dahil sadece bir Euro ya yurtdışı biletleri satılacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…Kampanya ile birlikte 1 euro ile yurt dışına gidilebilecek

Pegasus 16 Nisan’a kadar geçerli olan yurtdışı uçuşları adına bir kampanya düzenledi. Kampanya ile birlikte 1 euro ile yurt dışına gidilebilecek.

Kış sezonu kampanyası

Pegasus hava yolları 29 Ekim 2023-30 Mart 2024 tarihleri arasında kış sezonu adına özel bir yurtdışı kampanyası paylaştı. Kampanya ile birlikte 75.000 koltuk adına sınırlı olan bir indirim duyuruldu. Pegasus mobil uygulaması ya da Pegasus web sitesi üzerinden biletler satılacak. Bu kampanya kapsamında biletlerin tükenmesi ile birlikte kampanya sona erecek.

Pegasus yurtdışı uçuş kampanyası

Pegasus’un paylaşmış oldu kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler biletlerini Pegasus mobil ya da Pegasus web sitesi üzerinden 13 Nisan 2023’te 16 Nisan 2023 tarihlerinde satın alacak. Uçuşlar 29 Ekim 2023-30 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Pegasus’un sunmuş olduğu bir Euro’luk yurtdışı bilet kampanyası 13 Nisan sabah 8:30’dan itibaren başladı. Kampanya 16 Nisan saat 23:59’a kadar sürecek. Kampanya yalnızca yurtdışı uçuşlarda geçerli olacak. Kampanya kapsamında tüm vergiler esas alınacak.

Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler kampanya döneminde yalnızca 75.000 adet ile sınırlı indirimli koltuklardan faydalanabilecek. Koltukların tükenmesiyle birlikte ücretlerde değişim yaşanacak.

Pegasus bol bol üyeliği

Pegasus uygulaması üzerinden bol bol üyeliği oluşturulması kampanyanın temel şartlarından biridir. Pegasus kampanyasına katılmak için öncelikle Pegasus bol bol üyesi olunması gerekiyor. Sonrasında yolcu bilgileri girilerek Pegasus bol bol üyelik numarasının belirtilmesi gerekiyor. Kampanya yalnızca yurtdışı ve süper eko paketindeki biletler adına geçerli olacak.

Yurtdışı uçuşlar adına vergi tutarını görmek ve bilet satın alım işlemleri sırasında detaylı bilgilere ulaşmak adına sağ alt köşedeki ekrana tıklanması yeterli olacak. Kampanya kapsamı ile birlikte vergiler dahil yalnızca 1 Euro’ya yurtdışı biletlere satılacak.

Kampanyanın biletleme dönemi ile kullanım dönemi farklı olacak. Satın alım işlemleri gerçekleştirilirken hususlara dikkat edilmesi gerekiyor.

Pegasus'tan 20 TL'ye bilet kampanyası!

Yetişen Pegasus’tan ucuz bileti kapacak! Pegasus 1 Euro + vergiye bilet satıyor! Son gün 16 Nisan!

Pegasus KPSS şartı aramadan personel alımı yapılacak! Üstelik tecrübeli olmaya gerek yok!