29 / 04 / 2024

Pehlivanoğlu, İstiklal Caddesi'ndeki merkez mağazasını yeniledi!

Pehlivanoğlu, İstiklal Caddesi'ndeki merkez mağazasını yeniledi!

Pehlivanoğlu, İstiklal Caddesi üzerindeki Merkez Mağazası yenilendi. Açılış kutlamaları nedeniyle lokma döküldü, vatandaşlara çeşitli hediyeler verildi, promosyonlar dağıtıldı



Pehlivanoğlu'nun Aliağa'daki 3 mağazasından, İstiklal Caddesi üzerindeki Merkez Mağazası yenilendi. çok özel fiyatlarla yeniden hizmete giren mağazanın açılışı, Pehlivanoğlu Genel Müdür Yardımcısı Asil Kasar, Bölge Müdürü Ercan Kurtuldu, Mağaza Müdürü Erkan Eren ve çok sayıda Aliağalının katıldığı törenle yapıldı.

BÜYÜK İNDİRİM

Açılış kutlamaları nedeniyle lokma döküldü, vatandaşlara çeşitli hediyeler verildi, promosyonlar dağıtıldı. Menemenli efelerin gösteri sunduğu açılış etkinlikleri gün boyu sürdü. Yoğun kalabalığın bulunduğu açılışta konuşan Pehlivanoğlu Grubu Genel Müdür Yardımcısı Asil Kasar, 'Bugün tadilatı yapılan bu mağazamızın açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aliağa'da 3, ülke çapında 103 mağazamızla hizmet veriyoruz. Aliağa'daki 3 mağazamızda bugün tüm ürünlerde yüzde yüzde 40'a varan süper indirimler yaptık. Sizlerin desteği ile Ege ve Aliağa halkına kaliteli ürünler sunmaya devam edeceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın' dedi.

Ülke çapındaki mağazalarında, vatandaşlara verdikleri hizmetlerde insan sağlığını ön planda tuttuklarını, bu nedenle de ülkenin her yerinden talepler geldiğini işaret eden Asil Kasar, '2010 yılına hızlı girdik. 103. mağazamızla yolumuza devam ediyoruz. Bir ay içinde 4 mağaza açtık. Ege'de çeşitli illerde ve ilçelerde yer arayışlarımız devam ediyor. Bundan sonra da mağaza açmaya ve istihdam yaratmayı sürdüreceğiz. Ekonomik krize rağmen yolumuza devam ediyoruz. Vatandaş bizi istiyor. Biz yüzde yüz yerli sermaye olduğumuz için halkımız Pehlivanoğlu'na sahip çıkıyor' diye konuştu.
Yeni Asır/ERDAL çARBOĞA


Geri Dön