Genel

Pekdemir AVM, 40'ıncı şubesini Sarayköy'de açtı

Açılış töreninin ardından Pekdemir AVM Yönetim Kurulu Başkanı Halil Pekdemir, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve Denizli Valisi Yavuz Erkmen yeni mağazayı gezdi

Denizli'de 30 yıldır faaliyet gösteren Pekdemir Alışveriş Merkezleri, Denizli merkez ve ilçelerdeki 40'ıncı şubesini Sarayköy'de açtı. Açılış törenine Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Pekdemir AVM Yönetim Kurulu Başkanı ve İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir ile birlikte siyaset ve işdünyasının önde gelen isimleri katıldı. Pekdemir AVM Yönetim Kurulu Üyesi Can Pekdemir, Acıpayam, Buldan ve çivril ilçelerinden sonra Sarayköy'de de şube açmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. 30 yıl önce küçük bir işletme ile başlayan serüvenin her geçen gün yatırımlarla büyüdüğünü söyleyen Pekdemir, 'Önümüzdeki dönemde şehir dışında da şubeler açmayı planlıyoruz. Gelecek yıl hedefimiz yüzde 50 büyümek. Perakende sektörünün yanında gıda, petrol ve seracılık gibi farklı sektörlerdeki yatırımlarımızı artırarak büyümeye devam edeceğiz. şžu anda bin 200 kişiyi istihdam ediyoruz' dedi.

1979'DAN BERİ
Pekdemir AVM Yönetim Kurulu Başkanı Halil Pekdemir ise, yatırımlarının süreceğini kaydederek, '1979'dan beri Denizli bize sahip çıktı. Biz de Denizli halkının bize gösterdiği güveni boşa çıkarmadık. En iyi hizmeti sunmaya çalıştık' diye konuştu. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de, 'Bu kentte istihdam yaratan iş yapan herkesi sevinçle karşılıyor ve destek olmayı görev biliyoruz. Ancak bundan sonra Pekdemir isminin önce bölgemizde daha sonra tüm Türkiye'de görmek istiyoruz' diye konuştu.
YeniAsır/İBRAHİM AKKAYA