Proje Güncel

Peker GYO Erft Lofts Grevenbroich projesinin ruhsatı bekleniyor! Yeni imar planı onaylandı! 

Peker GYO Erft Lofts Grevenbroich projesinde yaşanan bir son dakika gelişmesi açıklandı. Buna göre, projenin plan tadilatı teklifi resmen onaylandı. İşte ayrıntılar...

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Erft Lofts Grevenbroich projesi ile ilgili açıklama yaptı. 

Peker GYO Erft Lofts Grevenbroich projesinde plan tadilatı teklifi belediye imar komisyonunda uygun bulundu ve onaylandı. 

Onaylanan plan kapsamında hazırlanan projeler, ruhsat alınmak üzere belediyeye teslim edildi. 

Peker GYO'dan yapılan açıklamada, ruhsat alınmasından sonra hızlıca inşaata başlanması için hazırlıkların yapıldığı belirtildi. 

Peker GYO'nun paylarının tamamına sahip olduğu Blue Stone Investment GMBH ile geliştirilen Erft Loft projesi, Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya Eyalaeti'nin Grevenborich kentinde yükseliyor. Projenin hayata geçirileceği arsanın büyüklüğü 3 bin metrekare olarak belirtildi. 

Yer üstü ve yer altı toplam 12 bin 420 metrekare kapalı inşaat alanına sahip Peker GYO Erft Loft projesinde 93 adet konut ile 2 adet ticari alanın yer alması planlanıyor. Projede 2 bin 364 metrekarelik brüt otopark alanının yer aldığı da açıklandı. 

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında detayların belirtildiği açıklamada, Peker GYO tarafından projede yer alan ticari alanların bir bankaya kiralanması için görüşmelerin sürdürüldüğü belirtilmişti. 

Peker GYO Erft Loft projesindeki gelir modellerini de 2023 yılı itibarıyla şu şekilde duyurdu: 

- Yıllık Ortalama 1 milyon 450 bin Euro Kira Geliri,

- 36 milyon 250 bin Euro Hasılat (Toptan Satış)

- 40 milyon Euro Hasılat (Perakende Satış)

Koçsa Life'ta son 5 konut! 6 milyon 850 bin TL'ye hemen teslim 3+1'ler!

Akar Taahhüt Yapı’dan İstanbul ve İzmir’de 4 yeni proje  

TOBB, Yedi Mavi'deki 356 konutun satışına başladı! Hemen teslim, peşin fiyatına 12 ay vade sıfır faiz avantajıyla!