27 / 04 / 2024

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşme işlemi tescillendi!

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşme işlemi tescillendi!

Peker GYO ile Peker Proje'nin 30 Eylül 2018 tarihli mali tablolar esas alınarak tüm aktif ve pasifleriyle birlikte kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edildi...



Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Peker GYO AŞ'nin yüzde 100 sahibi olduğu Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizm. A.Ş. ile birleşmesi hakkında açıklama yaptı.

Peker GYO ile yüzde 100 hissedarı olduğu Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş'nin 30 Eylül 2018 tarihli mali tablolar esas alınarak tüm aktif ve pasifleriyle birlikte kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi 8 Mart 2019 tarihinde Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Peker GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz ile 100% hissedarı olduğu Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş'nin 30 Eylül 2018 tarihli mali tablolar esas alınarak tüm aktif ve pasifleriyle birlikte kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi 08.03.2019 tarihinde Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edilmiştir.

Dosya için tıklayın

 


Geri Dön