29 / 04 / 2024

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşmesi iptal edildi!

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşmesi iptal edildi!

Peker GYO, yüzde 100 oranında iştirak şirketi olan Peker Proje ile birleşme işleminin iptal edildiğini KAP'ta duyurdu...



Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) birleşme işlemlerine ilişkin bildirim yayınladı.

Peker GYO, yüzde 100 oranında iştirak şirketi olan Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. ile birleşme işleminin iptal edildiğini duyurdu.

Şirket, 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19 ve 20. maddeleri, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun (TTK) ilgili hükümleri ve SPK'nın II-23.2 sayılı Birleşme ve Bölünme Tebliği (Tebliğ) çerçevesinde, Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.'nin sahip olduğu tüm varlık ve yükümlülüklerin kayıtlı değerleri üzerinden devralınması suretiyle, Peker GYO ile Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. ile birleşmesine karar vermiş ve bu kararı KAP'ta duyurmuştu. Birleşma kararı sonrasında  27 Eylül 2018 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştı. 

Peker GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz ile %100 oranında iştirakimiz olan Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.'nin birleşmesi işlemi iptal edilmiştir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Peker GYO, Peker Proje ile birleşti!

 


Geri Dön