29 / 04 / 2024

Pen Teknik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!


Pen Teknik İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ay, Melih Yaşar, Sezer Karakaş ve Sezgin Karakaş ortaklığında kuruldu.



Pen Teknik İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ay, Melih Yaşar, Sezer Karakaş ve Sezgin Karakaş ortaklığında kuruldu.

Pen Teknik İnşaat Limited Şirketi konusu:
A ) Yapılacak işler. 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 2. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. B ) Amaçları gerçekleştirmek için aşağıdaki işlemleri yapabilir. 1 Ana Sözleşmede yapılabilecek işlerle ilgili taahhütlerde bulunmak ve ilgili işleri yapmak yada başkalarına yaptırmak. 2 Konusu ile ilgili her türlü bayilikler ve temsilcilikler alabilir, verebilir. 3 Şirket satın aldığı menkul mallar üzerinde menkul mal rehni ticari işletme rehni yapabileceği gibi başkalarına ait menkul mallar üzerinde de kendisi lehine menkul mal rehni ticari işletme rehni ve gayrimenkul mallar üzerinde kendisi lehine gayrimenkul rehni tesis ve gerektiğinde fek edebilir. 4 Şirket arsa ve gayrimenkul satın alabilir. 5 Şirket sahip olduğu arsa ve gayrimenkul malları satabilir, kiraya verebilir, ipotek edebilir ve ipotek kabul edebilir. 6 Şirket işgal konularını gerçekleştirmesi maksadı ile nakil vasıtaları alır her türlü makine ve teçhizat iktisap edebilir, şirket adına tescil ettirebilir, kiralayabilir, işletebilir kiraya verebilir ve satabilir.
 


Geri Dön