03 / 05 / 2024

People Ouest etkinliği İstanbulda gerçekleştirdi!

People Ouest etkinliği İstanbulda gerçekleştirdi!

Alstom Üniversitesi Avrupa Kampüsü, 4üncü People Ouest organizasyonunu İstanbulda gerçekleştirdi. People Quest etkinliği, farklı sektör ve ülkelerden 100e yakın Alstom çalışanını biraraya getirerek liderlik ve yönetim eğtimlerinin verildiği, 5 günlük bir



Enerji üretimi, enerji iletimi ve raylı sistem altyapısı alanlarında dünya çapında lider bir firma olan Alstomun 2007 yılında işkollarının hedeflerini destekleme misyonuyla hayata geçirdiği Alstom Üniversitesi ,People Quest etkinliği için bu yıl İstanbulu evsahibi olarak seçti.

People Quest etkinliği, farklı sektör ve ülkelerden 100e yakın Alstom çalışanını biraraya getirerek liderlik ve yönetim eğtimlerinin verildiği, aynı zamanda grup değerlerinin, metod ve yaklaşımların paylaşılarak sektörler arası işbirliği ve iletişim ağını güçlendiren 5 günlük bir organizasyon.

19 Eylül ve 23 Eylül tarihleri arası gerçekleştirilen ve Avrupa, Afrika ve Orta Doğudan gelen 100ü aşkın Alstom çalışanının katıldığı İstanbul programı, dünyanın en büyük ve en modern güç transformatörü üretim ve servis tesislerinden biri olan Alstom Grid Gebze Güç Transformatörleri saha gezisiyle başladı. Etkinlik çerçevesinde düzenlenen gala gecesinde ise katılımcılar, organizasyona konuk olarak katılan Sabancı Üniversitesi Rektörü Prof. A. Nihat Berkerin Sabancı Üniversitesi ve Türkiyedeki eğitim sistemi hakkındaki deneyimlerini paylaştı ve Alstom Türkiye Ülke Başkanı Adil Tekinin sunumuyla genel olarak Türkiye ve Alstom Türkiye faaliyetleri hakkında bilgilendirildi. Katılımcıların liderlik ve yönetim becerilerini pekiştiren Durumsal Liderlik Uygulamaları, Başarılı Proje Yönetimi, Değişim Yönetimi ve Pozitif Güç ve Etki  eğitimleriyle sürdürülen People Quest organizasyonu yapılan örnek-vaka çalışmasıyla son buldu.

Alstom Türkiye Ülke Başkanı Adil Tekin konu hakkında şunları ifade etti: Geniş ölçekli projeleri başarıyla yürütmek ve en gelişkin teknolojiyi uygulamak için güçlü ekiplere ihtiyacımız var. Alstom geleceğini şekillendirecek en büyük kaynağının çalışanları olduğunun bilincinde ve bu bilinçle dünya genelindeki tüm çalışanlarına yönelik çok kapsamlı eğitim ve öğrenim programları düzenliyor. People Quest bunun en güzel örneklerinden biri. Burada edindikleri bilgi ve deneyimlerin katılımcıların iş hayatına ve dolayısyla Alstomun geleceğine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.


Geri Dön