05 / 05 / 2024

Pera GYO üç aylık faaliyet raporunu açıkladı!

Pera GYO üç aylık faaliyet raporunu açıkladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2010 “ 30 Eylül 2010dönemine ilişkin gelişmeleri, Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan faaliyetli ve diğer bilgileri içeren üç aylık raporunu açıkladı



Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2010 “ 30 Eylül 2010dönemine ilişkin gelişmelerin, Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan faaliyet raporunun, ortaklığın ilgili döneme ait portföy tablosunun, portföyde yer alan varlıklara ve haklara ilişkin bilgilerin, varsa projelere ilişkin mevcut durumun tamamlanma oranı ve süresin, öngörülerin gerçekleşme durumun, sorunlarının v.b. bilgilerin, ortaklığın bir önceki dönemle karşılaştırmalı olarak hazırlanmış ve  diğer bilgileri içeren üç aylık bilanço ve gelir tablolarının yatırımcılara sunulması amacıyla düzenlediği raporu açıkladı.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön