04 / 05 / 2024

Pera Otelcilik Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera Otelcilik Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera Otelcilik Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oktay Şanlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.



Pera Otelcilik Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oktay Şanlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 

Pera Otelcilik Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Şirket hotel, otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, apart otel, dinlenme yerleri, termal tesisleri gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme yerleri ile her türlü turizm tesisleri işletmek, kiralamak, kiraya vermek, satın almak. Yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b. Turizm hizmetinde olan her nevi yerli ve yabancı firmalarla iş birliğinde bulunmak, acentalar açmak, yeni ortaklıklar kurmak, kurulmuş firmalara ortak olmak, turistik amaçlı seyahat ve geziler organize etmek, hediyelik eşya, turizm hizmet arzında her nevi gıda maddeleri almak, imal ettirmek ve satış hizmetlerini yürütmek. c. Şirket hakiki ve hükmi şahıs yada devlete ait arazi ve arsalar satın almak,kiralamak, bu arsa ve araziler üzerinde otel, motel, tatil köyü, kamp, plaj, eğlence yerleri, yeme içme tesisleri kurmak, inşa etmek, ettirmek, kiralamak, kiraya vermek ve işletmek. d. Her nevi turizm amaçlı seyahat acenteliği işler yapmak, kara, hava ve deniz araçlarının bilet satışlarını yapmak ve organize etmek, kiralık oto servisi kurmak, işletmek veya bu tür işlerin acenteliğini yapmak. e. Şirket gıda konusuyla ilgili her türlü turizm veya eğlence amaçlı yeme içme tesisleri kurmak, kiralamak, kiraya vermek, lokanta, restaurant, pasta-kafe, bar vb. yerleri işletmek, kiraya vermek, kiralamak. Bu konuyla ilgili yurt içi ve yurt dışı firmalarla ortaklıklar kurmak, acentelikler almak, f. Şirket amaçları gerçekleştirebilmek için gayrimenkul, nakil vasıtaları satın alır, kiralar, kiraya verebilir veya satabilir. Gerektiğinde şirketin mallarını ipotek eder, başkalarının mallarına rehin ve ipotek koyar, şirketin ihtiyaçlarını karşılamak ve kaynaklarını genişletmek üzere menkul ve gayrimenkul malları satın almak, satmak, fek etmek, ferağ ve devir etmek. Konusuna giren işlerle ilgili olarak lisans, patent, marka, know-how anlaşmaları imzalamak, hakları kiraya vermek, satmak, devretmek. Konusuna giren işlerle ilgili ithalat ve ihracat yapmak, ihalelere girmek, danışmanlık yapmak.



Geri Dön