Ekonomi

Petrol fiyatlarında son dakika! Petrolün varili ne kadar?

AB'nin, Rusya'ya yönelik petrol ambargosu kararından uzaklaşması ile son günlerde yükselişe geçen petrol fiyatları bugün düştü. Peki petrol fiyatlarında son durum ne? Petrolün varili bugün ne kadar 25 Mart 2022? Rusya Başkanı Putin'in dost olmayan ülkelere doğal gazı Rus Rublesi üzerinden satacağı yönündeki açıklamalarından sonra petrol fiyatları ivme kazandı

Dün Petrolün varili 123,74 dolara kadar yükselirken günü 119,03 dolar seviyesinde tamamladı. Rusya Başkanı Putin'in dost olmayan ülkelere doğal gazı Rus Rublesi üzerinden satacağı yönündeki açıklamalarından sonra petrol fiyatları ivme kazandı.

Öte yandan uzmanlara göre ABD, Çin'i Rusya'ya yardım etmemesi konusunda uyardı. Fakat Çin'in Rusya'dan iskontolu petrol aldığına dair söylentilerin gündeme gelmesi tansiyonun yükselmesine neden olabilir endişesi fiyatlar üzerinde etkili oldu.

Peki petrolün varili bugün ne kadar? Son dakika petrol fiyatları...

 

PETROLÜN VARİLİ NE KADAR? 25 MART 2022

Petrolün varil fiyatı bugün saat 12:49 itibariyle 117,28 dolardan işlem görüyor. Petrolün varili dün 123,74 seviyesine kadar yükselirken, günü 119,03 dolar seviyesinde kapattı.

İngiltere Başbakanı Johnson’ın bu hafta Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’ı ziyaret etmesi bekleniyor. Johnson’ın  yapacağı ziyaretlerde yetkililer ile petrol üretimindeki artışı gündeme getireceği belirtiliyor.

Petrolün varili 200, 300 ve 500 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları ne olur?

Petrolün varili 200 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları ne olur?

Petrolün varili 300 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları ne kadar olur?

Petrolün varili 500 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları kaç lira olur?

Brent petrol fiyatlarını fırtına vurdu! Fiyatlar fırladı