29 / 04 / 2024

Peugeot açıkladı, tüm hafif ticari araçlarını yeniliyor! Peugeot ürünlerine elektrikli modellerini katıyor

Peugeot açıkladı, tüm hafif ticari araçlarını yeniliyor! Peugeot ürünlerine elektrikli modellerini katıyor

Peugeot, E-Partner, E-Expert ve E-Boxer ile tüm ürünlerine eş zamanlı olarak tam anlamı ile elektrikli modellerini katıyor. İşte Peugeot'un yenilediği ticari araçları...



Peugeot, hafif ticari araç serisinin temelini oluşturan E-Partner, E-Expert ve E-Boxer gibi modellerini markanın elektrikliye geçiş stratejisi açısından da önemli bir rol üstlenmekte. Peugeot'tan yapılan açıklama kapsamında, hafif ticari araç serisinin temelini oluşturan bu modeller aynı zamanda markanın elektrikliye geçiş stratejisi açısından da önemli bir rol oynamakta. Bu sayede Peugeot, Avrupa’daki ana akım markalar arasında en kapsamlı elektrikli otomobil markalarını sunan firma olarak karşımıza çıkıyor.

Peugeot, 2025 senesinde ürün bazındaki her modelin elektrikli versiyonunu sunmayı ve 2030 senesine kadar da Avrupa’da tamamen elektrikli bir marka olmayı hedefliyor. Öte yandan yeni Peugeot tamamen elektrikli hafif ticari araç serisi, performanstan ödün vermeden daha verimli olabiliyor. Öte yandan Peugeot, işlerin daha sorunsuz yürümesini sağlamak için, Avrupa’da, 8 sene ve 200 bin km’ye kadar kapsamlı bakım ve servis sözleşmeleri de sunmakta.

Peugeot açıkladı, tüm hafif ticari araçlarını yeniliyor! Peugeot ürünlerine elektrikli modellerini katıyor

PEUGEOT E-PARTNER'DEN 0 EMİSYON GÜCÜ

Peugeot E-Partner, güncellenen tasarımı, verimliliği fazlalaştırılan 0 emisyonlu sürüş menzili ve sürüş keyfini üst düzeye çıkartan ısı pompasıyla, profesyonellerin gereksinimlerine her zamankinden daha çok cevap veren, daha da ideal bir ortak halini alıyor.

Peugeot E-Partner, 2025 senesine kadar Avrupa van segmentinin üçte birini yapması beklenen ve tamamen elektrikli van sektöründe önemli bir rol alıyor. Yeni E-Partner, 330 km’ye (birleşik WLTP normu için sertifika aşamasında) kadar menzile sahip olup, bataryanın araç zeminindeki konumu iç mekânda hacim avantajı sağlamakta. Ayrıca kullanılabilir hacim 4,4 metreküp, taşıma kapasitesi 780 kg ve çekme kapasitesi ise 750 kg olarak kaydedildi. Tüm bu değerler, bu segmentte referans noktasını oluşturmakta.

E-Partner'in tamamen yenilenen bir ön cepheye kavuşan, yeni Peugeot logosunu taşıyan yeni ön ızgara ve modernize edilmiş tampon tasarımı ile, markanın ikonik üç pençeli ışık imzasını taşıyan yeni ön farlarla donatıldı. Buna göre yeni Peugeot logosuna sahip olan jant göbekleriyle de yeni jantlar tasarım paketini de tamamlamakta. Üründe, Artense gri, kaolin beyaz, parlak siyah ve kiama mavi olmak üzere 4 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Peugeot 508 fiyatları ne kadar? İşte güncel sıfır Yeni Peugeot 508 fiyat listesi...

Peugeot Yeni 408'de takas desteği ve 0.99 faiz fırsatı! Ekim 2023 güncel fiyatlar açıklandı! 

 


Geri Dön