Teknoloji

Philips kablosuz kulaklık ne kadar? İşte Philips’te true wireless kulaklıkların 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Philips kulaklıklarla müziğinizi yanınızdan ayırmayın. Philips kablosuz kulaklık ne kadar? İşte Philips’te true wireless kulaklıkların 28 Ocak 2023 fiyat listesi… Teknoloji ile birlikte kulaklıklar da gelişme gösteriyor

Çok sayıda kişi artık kablosuz kulaklıklara geçti. Teknoloji ile birlikte kulaklıklar da gelişme gösteriyor. Kablosuz kulaklıklar arasında da en çok ilgi görenlerin başında true wireless türü geliyor. Ev ve teknolojik eşya üretimi yapan Philips kulaklıkları da merak edilenler arasında.

Ne dinlerseniz dinleyin, kulaklıklarımızın üstün ses kalitesine ve konforuna sizi mutlu edecek. Aktif yaşam tarzlarına uygun spor modelleri keşfedin. Şık true wireless kulaklıklar veya müzik tutkunları için özel olarak tasarlanmış, birinci sınıf kablosuz veya kablolu kulak üstü Fidelio kulaklıklar çeşitleri ile zengin çeşit sunuyor.

Mükemmel ses kalitesi ve baş döndüren tasarımları beğeniyorsanız true wireless kulaklıklar tam sizlik. Kullanımı ve şarj edilmesi kolay olan bu kulaklıklar, aramaları cevaplamanıza ve gün boyu sevdiğiniz müzikleri dinlemenizi sağlar.

 

T2206 kulak içi true wireless kulaklık 799 TL

Philips kulaklıklarla müziğinizi yanınızdan ayırmayın. Philips kablosuz kulaklık ne kadar? İşte Philips’te true wireless kulaklıkların 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

T2236 True Wireless Kulaklıklar 799 TL

Ayrıntılar için: www.philips.com.tr

Editör Notu: Bu haber 28 Ocak 2023 tarihinde saat 03.55'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.02 Türk Lirası, euro 20.66 Türk Lirası, altının gramı ise 1172 Türk Lirası değerinde.

Akıllı telefon, tablet ve bilgisayar almak isteyenlere müjde! Turkcell’den, 36 aya varan vadelerle sömestir kampanyası!

Teknosa’da JBL Tune 510BT Kablosuz Kulaklık fırsatı! 4 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Airpods fiyatları nedir? Yeni Airpodslar ne zaman çıkacak?