29 / 04 / 2024

Philips kazanlı ütüler 1.979 TL'den başlayan fiyatlarla! İşte en ucuz adresler! 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

Philips kazanlı ütüler 1.979 TL'den başlayan fiyatlarla! İşte en ucuz adresler! 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

Philips kazanlı ütüler, hızlı ve zahmetsizce kusursuz sonuçlar sağlar. Güçlü ve sürekli buhar sayesinde en zorlu kırışıklıkları bile zorlanmadan açar. Peki, Philips buhar kazanlı ütüler en ucuz nereden alınır? İşte detaylar...



Philips kazanlı ütüler, hızlı ve zahmetsizce kusursuz sonuçlar sağlar. Güçlü ve sürekli buhar sayesinde en zorlu kırışıklıkları bile zorlanmadan açar.

 Philips kazanlı ütüler 1.979 TL den başlayan fiyatlarla! İşte en ucuz adresler! 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

Optimaltemp teknolojisiyle sıcaklık ayarını değiştirmeden pamukludan ipekliye her türlü kumaşı ütüleyebilirsiniz. Ultra hafif ütü kıyafetlerin üzerinde rahatça kayar.

Güçlü Buhar Hızlı Sonuç
Philips kazanlı ütüler, güçlü ve sürekli buhar üreterek en zorlu kırışıklıkların üstesinden zorlanmadan gelir ve kalın kumaşlar bile hızlıca ütülenir.

Sıfır Yanık Garantisi
Ütüyü giysilerin veya ütü masasının üzerinde bırakmaktan korkmayın! OptimalTemp teknolojisi sayesinde ütülenebilir hiçbir kumaşta yanık oluşturmaz.

Sıcaklık Ayarı Yok
OptimalTemp teknolojisi herhangi bir sıcaklık ayarı yapmadan her kumaşı istediğiniz zaman ütülemenizi sağlar. Kottan ipeğe kadar her giysiyi sıcaklık ayarı yapmadan ütüleyebilirsiniz. Çamaşırları önceden ayırmak, ütünün ısınmasını ve soğumasını beklemek artık yok.

Üstün Kayma Performansı 
Ütünün tabanı kumaşların üzerinde kolayca kayar ve en iyi sonuçlara zahmetsizce ulaşılır. Hafifliği dikey buharlamayı da kolaylaştırır. Hassas giysiler ve ceketler buharla ütülenebilir.

Mükemmel Sonuçlar
Philips kazanlı ütülerin üstün gücü, en hızlı ütüleme deneyimini sunarak kırışıklıkları şimdiye kadar görülmemiş bir hızla mükemmel bir şekilde açar. 

Kolay Doldurma 
Çıkarılabilir su haznesi sayesinde ütüyü durdurmadan istediğiniz zaman musluğun altında kolayca su doldurabilirsiniz. 

Kireçlenmeye Etkili Çözüm
Düzenli kireç temizliği yapmak ideal buhar performansı sağlarken ütüyü korur ve ömrünü de uzatır. Ütünün kirecinin temizlenmesi gerektiğini Easy de Calc Plus sistemi haber verir.

Peki, Philips buhar kazanlı ütüler kaç TL? Philips GC9682-80 Elite Plus Kazanlı Ütü ne kadar? Philips GC9682-80 Elite Plus Kazanlı Ütü kaç TL? Philips GC9682-80 Elite Plus Kazanlı Ütü en uygun nerede?

 


Geri Dön