30 / 04 / 2024

Philips'ten yeni aydınlatma çözümleri

Philips'ten yeni aydınlatma çözümleri

Philips Ledino armatür serisi ile üstün LED teknolojisi modern tasarımlarıyla evlerinize geliyor.



Philips, gelişmiş LED teknolojisiyle üretilen Ledino dekoratif armatür serisini tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Geleneksel sınırlara meydan okuyan, saflık ve güzellikten esinlenen minimalist tasarımlara sahip LED armatürlerden oluşan seri, %80 oranında enerji tasarrufu sağlıyor. Philips Ledino serisi dünyadaki ilk dekoratif LED aydınlatma armatürleri olma özelliğini taşıyor.

Enerji tasarrufu yapmak isteyen ve aynı zamanda dekoratif ve modern tasarımlar arayanlar için tasarlanan Philips Ledino serisinde yer alan 50'den fazla armatür kendi tarzınızı yansıtmanıza olanak tanıyor. Sade, zarif tasarım anlayışını ve LED teknolojisinin üstün ışık kalitesini birarada sunan Philips Ledino armatürler ortalama 20 yıl kullanım ömrü sunuyor.

Philips Ledino armatürler, ışık seviyesini ayarlayabilme özelliği ile tek bir düğmeye dokunarak ruh halinize ve beğenize uygun ambiyanslar yaratmanızı sağlıyor. Duvara monte edilebilen ve gömülebilen, tavana asılabilen ve masa üzerinde kullanılabilen pek çok seçeneği bulunan Philips Ledino serisi ile evinizi yenilikçi ve şık bir şekilde aydınlatabilirsiniz.

Philips Ledino armatürlere 150 - 1000 TL fiyat aralığıyla; İstanbul Işın Cam, yetkili bayiler ve  Ankara  Nova Showroom'dan sahip olabilirsiniz.

Sabah

Geri Dön