03 / 05 / 2024

Pierre Loti Lisesi'nde deprem güçlendirmesi yapılacak!

Pierre Loti Lisesi'nde deprem güçlendirmesi yapılacak!

Fransa devleti, İstanbul Beyoğlu'ndaki Pierre Loti Lisesi'nin binasının depreme karşı güçlendirilmesi için ihale açtı



Fransa devleti, İstanbul Beyoğlu'ndaki eski eser statüsünde kayıtlı olan Pierre Loti Lisesi, binasının depreme karşı güçlendirilmesi için restorasyon, renovasyon ve içmekan düzenlemelerini gerçekleştirmek amacıyla, çalışmaları yapacak şirketlerin belirlenmesi için rekabete açık ihale yapacak.

İhaleye katılmak isteyen firmalar detayları öğrenmek üzere www.consultfrance-istanbul.org veya Pierre Loti Lisesi'nin www.pierreloti.k12.tr ardresinden ayrıntılı bilgi alabilirler.

 

emlakkulisi.com

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Fransa, Pierre Loti'ye sahip çıktı

Fransa Devleti, İstanbul Beyoğlu'ndaki Pierre Loti Lisesi'nin binasının depreme karşı güçlendirilmesi için ihale açtı. Açıklamada, binanın depreme karşı güçlendirilmesinin yanı sıra  restorasyon, renovasyon ve iç mekan düzenlemelerini gerçekleştirileceği belirtilirken,  çalışmaları yapacak şirketlerin belirlenmesi için ihalenin rekabete açık şekilde yapılacağı ifade edildi.  İhaleye katılmak isteyen firmalar detayları öğrenmek için www.consultfrance-istanbul.org  veya Pierre Loti Lisesi'nin www.pierreloti.k12.tr  ardresinden ayrıntılı bilgi alabilirler.
Tebernüş Kireçci


Geri Dön