28 / 04 / 2024

Piri Reis Vadisi Projesi'nde çalışmalar sürüyor!

Piri Reis Vadisi Projesi'nde çalışmalar sürüyor!

Belediye Meclis Salonu'ndan düzenlediği toplantıda konuşan Ertuğrul Çalışkan, Piri Reis Vadisi Projesi'nin ilk etap çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.



Belediye Meclis Salonu'ndan düzenlediği toplantıda konuşan Ertuğrul Çalışkan, Piri Reis Vadisi Projesi'nin ilk etap çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.  Pojenin Karaman'm en prestijli projelerinden birisi olduğuna dikkati çeken Çalışkan, "İkinci etap proje çalışmalarına başlandı.  Önümüzdeki günlerde  TOKİ  yetkilileri Karaman'a gelecekler. Projenin uygulandığı alanda örnek daireler yapmak sureti ile ikinci etap talep işlemlerini başlatacaklar" dedi. 


KENDİ İMKANLARIMIZLA YAPABİLİRİZ 

Aktekke Kent Meydanı Projesi'nin ihale aşamasında olduğunu ifade eden Çalışkan, "En kısa sürede ihale sürecini başlatacağız. Belediye olarak kendi imkanlarımızı kullanarak bu dev projeyi yapabilecek kapasiteye sahibiz. Devlet Su İşleri ile yürüttüğümüz Taşkın Suyu Önleme Projesi1 nde herhangi bir durma söz konusu değil. Geçtiğimiz yıl başlayan çalışmalar şu anda Höyük civarına kadar gelmiş durumda" dedi.


Anadolu'da Bugün 


Geri Dön