28 / 04 / 2024

Pırlanta Göztepe Evleri fiyatları!

Pırlanta Göztepe Evleri fiyatları!

Firma: Erkan İnşaat

Pırlanta Göztepe Evleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.



Erkan İnşaat imzası ile yükselen Pırlanta Göztepe Evleri fiyatları kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Proje 3 bloktan meydana geliyor.


Pırlanta Göztepe Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.


Kadıköy Pırlanta Göztepe'de konutların alanları minimum 62 metrekare, maksimum ise 290 metrekareden oluşuyor. Projede  446 tane daire ve 34 tane mağaza bulunuyor. 


Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan kısım banka kredisiyle taksitlendiriliyor. Projenin 2017 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Pırlanta Göztepe Evleri fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Yarın saat 10:00'da düzenlenecek temel atma törenine özel yüzde 10 indirim fırsatı sunan proje 8 bin 774 metrekare arsa alanına sahip.


Pırlanta Göztepe Rezidans'ta fitness center, sauna, modern çarşı, Türk hamamı, buhar banyosu, dekoratif havuz, yürüyüş parkurları, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, kafe, sosyal tesis, restaurant gibi ortak yaşam alanları yer alıyor. 


Pırlanta Göztepe Kadıköy iletişim 

Telefon: 444 7 357

Web: www.erkaninsaat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön